EURO Vanaheim II 21.07.12
Re: EURO Vanaheim II 21.07.12
Jak będzie ładna pogoda to nie ma to znaczenia. Stól pod namiotem wejdzie w normalne losowanie paringów 

Teoretycznie tak, ale w praktyce nie będziecie grać razem, bo rozumiem że nie chcecie trafić na siebie w pierwszej bitwie?Paraszczak pisze:
P.S. Rozumiem, że jak ja i brat obaj jesteśmy bezdomni, to pierwszą bitwę gramy razem???

Wisła Kraków.
- Paraszczak
- Falubaz
hmmm...z matematycznego punktu widzenia jest mi obojętne kogo masakruję.
hehParaszczak pisze: Powiem tylko, że nie ma Smoka![]()

Wolę tradycyjne karteczki niż nowoczesne komputeryKosa pisze:Stól pod namiotem wejdzie w normalne losowanie paringów

Wisła Kraków.
Bezdomność na liście zgłoszeń oznacza tyle tylko, że w przypadku gdyby w sobote rano wiało, lało, waliło gradem i zbliżał się koniec świata to wiecie że nie musicie przychodzić bo nie będzie dla was miejsca w środku
W innych przypadkach gracie normalnie

Bo chcesz je zeżreć?
Jak wola, ważne aby były dobrze robione paringi

Jak wola, ważne aby były dobrze robione paringi

Oczywiście, potem zabieram je do domu i jem 
Kosa - challange.
Rozegramy w pierwszej rundzie stracie True Legion kontra Bezdomni Team

Kosa - challange.
Rozegramy w pierwszej rundzie stracie True Legion kontra Bezdomni Team

Wisła Kraków.
Spoko, mi ogry pasują
Czyli jeden paring już jest

Czyli jeden paring już jest

reszta tak, my z Sevim mamy chalange ale i tak zmieni zdanie po towarzyskiej grzemichal pisze:Lepiej sparujcie się według ETC, nabierzecie trochę wprawy

- Paraszczak
- Falubaz
Piotrze, niestety o taktykach, kminach czy samej rozpisce nie mogę wiele napisać, ponieważ jest kilka aspektów, o których jeszcze nie zdecydowałem, a które są kluczowe. Szkielet rozpiski wygląda tak:
Dreadlord na Pegazie
Master BSB na Pegazie
Master na Pegazie (choć tu jeszcze rozważam, czy potrzebuję 3 Pegazy)
Supreme Sorc 4 (nie ma decyzji co do Lore)
Sorc 2 (j/w)
40 Warriors
25 xBows
5 Raiders
5 Shades
Rydwan
Hydra
Decyzje dotyczące Lorów zapadną po analizie jakościowej i ilościowej zgłoszonych armii. To z kolei zdeterminuje ustawienie Itemów na bohaterach, co zdeterminuje ustawienie całej armii - dlatego o taktykach nie ma co pisać.
Pozdro i do zobaczenia na turnieju.
P.S. Chce ktoś Challenge? Wolę grać w środku
Dreadlord na Pegazie
Master BSB na Pegazie
Master na Pegazie (choć tu jeszcze rozważam, czy potrzebuję 3 Pegazy)
Supreme Sorc 4 (nie ma decyzji co do Lore)
Sorc 2 (j/w)
40 Warriors
25 xBows
5 Raiders
5 Shades
Rydwan
Hydra
Decyzje dotyczące Lorów zapadną po analizie jakościowej i ilościowej zgłoszonych armii. To z kolei zdeterminuje ustawienie Itemów na bohaterach, co zdeterminuje ustawienie całej armii - dlatego o taktykach nie ma co pisać.
Pozdro i do zobaczenia na turnieju.
P.S. Chce ktoś Challenge? Wolę grać w środku

ale już pojechałeś? A browar pożegnalny? ;(michal pisze:Lepiej sparujcie się według ETC, nabierzecie trochę wprawy
@Piotr
TakZ niektórymi zobaczę się jeszcze na DMP
Będzie browar powitalny na DMPKosa pisze:
ale już pojechałeś? A browar pożegnalny? ;(

Wisła Kraków.
zagrajcie se ten chalange osobno a na turnieju zagramy tak jak na DMP?.. jeśli to ma być trening to niech rzeczywiście taki będzie...
No to Michał jest to bardzo przykra wiadomość
..jakkolwiek nie lubiłem Twojego fuksa do kości to będzie nam Ciebie brakować na turniejach... Pokaż teraz klasę we Wrocławiu ! Na pewno nie jeden gracz się tam zdziwi jak zobaczy Twoje kraśki:)... Żegnaj
i ...Powodzenia ! 
No to Michał jest to bardzo przykra wiadomość

Mi to lotto
ale jeśli Sevi chce chalange nie odmówię mu z grzeczności 
Zdecydujcie sami, a chalange na turnieju a bitwa towarzyska to co innego, ha.

Zdecydujcie sami, a chalange na turnieju a bitwa towarzyska to co innego, ha.
Ok, racja, zróbmy paringi jak na DMP, musimy poćwiczyć, szczególnie że może nie być Butana na DMP
Więc trzeba by te parowania w jakimś stopniu ogarnąć.

Wisła Kraków.
Jestem w Kraku. Jutro mam jeszcze obronę i muszę od razu spadać bo inaczej faktycznie stał bym się bezdomnym.Sevi pisze:Będzie browar powitalny na DMPKosa pisze:
ale już pojechałeś? A browar pożegnalny? ;(
Także browar pożegnalny/powitalny zrobimy na DMP. W sumie to będzie raczej wódka niż browar...

Trzymam kciuki!michal pisze:Jutro mam jeszcze obronę
Wisła Kraków.