Śliczna to ona jest tyle, że wcale nie oryginalna. Raz że to nie oryginał GW , a dwa, że już ktoś wcześniej miał pomysł na przeróbę Carnosaura. Ale malowanie niezłeBuXi pisze:Śliczna, oryginalna i jedyna w swoim rodzaju. Idealne skrzydła, wygląda jak "Prawdziwa"
PMotM3 - O&G Wyvern
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
@Sykstus:
Wszystko jest GW, a prawie wszystko jest z WFB (skrzydła są z LotRa) - tak dla ścisłości:)
Dzięki za komentarze, cieszę sie że się podoba, postaram się domalować wszystkie niedoróbki i jak najszybciej ją skończyć.
pzd
Wszystko jest GW, a prawie wszystko jest z WFB (skrzydła są z LotRa) - tak dla ścisłości:)
Dzięki za komentarze, cieszę sie że się podoba, postaram się domalować wszystkie niedoróbki i jak najszybciej ją skończyć.
pzd
Musiałem odpocząć od Wyverny - tak prezentuje się jeździec:
pzd
pzd
skora ciut za ciemna dlamnie.
tarcza - naprawde mega. reszta tez naprawde na wysokim poziomie
wyrazy uszanowania (;
tarcza - naprawde mega. reszta tez naprawde na wysokim poziomie
wyrazy uszanowania (;
Gościu ma ciemną skórę bo jest czarnuchem .
Jeździec wypas, czekam jeszcze na pracę mapeta, póki co nie widzę innych faworytów
Jeździec wypas, czekam jeszcze na pracę mapeta, póki co nie widzę innych faworytów
no piekne dzielo bedzie ]:-> moje gratulacje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ork jest wyborny! Calosc napewno bedzie prezentowac sie wybornie:)
Tarcza to spiłowana tarcza od chaośnika. Starłem emblemat, dorobiłem górny pasek z masy mod. i dokleiłem orkowy znaczek.qlpin pisze:z jakiej figurki jest Tarcza?
Boltgun metalSykstus pisze:Zdradź jak malowałeś ten metal
wash black inkiem i chestnut inkiem
tam gdzie ma być jaśniej - znowu boltgun metal
i jeszcze bardziej rozjaśniamy chainmalem
Sposób prosty, trzeba tylko odpowiednio nakładać farbę (nie za gęstą i kreskami) i washować (dwie, trzy warstwy rozwodnionego inka czarnego i jedna rozwodniona brązu). Tak samo robiłem kolczugę (z tym, że tutaj metal nakładałem czymś zbliżonym do drybrushu.
Mam nadzieję, że w miarę rozjaśniłem, jeśli macie jakieś jeszcze pytania spróbuję odpowiedzieć
pzd