kotson pisze:Spoko, dam go w poniedziałek. Zainteresowani zgadać się na PW i jak zbierzecie się to powpłacacie. PROSZĘ O POTWIERDZENIE KAŻDEJ Z WPŁAT PMKą
zapłaciłbym 30zeta (za poprzednią i obecną ligę) więc dawaj ten numer konta na forum Moriowe
kotson pisze:Spoko, dam go w poniedziałek. Zainteresowani zgadać się na PW i jak zbierzecie się to powpłacacie. PROSZĘ O POTWIERDZENIE KAŻDEJ Z WPŁAT PMKą
Z błędną rozpiską mam ciężko ze wszystkimxlakos pisze:widzę że kozy mają ciężko z ogrami
Kamil wie wszystkoX.Maciek pisze:chyba że Kamil wie o jakichś bitwach o których ja nie wiem albo czegoś nie zauważyłem
W trzeciej grupie jest chyba w sumie 80 punktów? 30+23+27=80 Czyli jest podzielne przez 20.X.Maciek pisze:Ale to nadal coś sie u Kotsona nie zgadza, ale wiem że to ja mam rację bo suma punktów w każdej grupie musi być podzielna przez 20.
Przyjmij, że były to minimalne progi dla podanych przeze mnie wyników. Nikt już racz nie ma kartek z wynikami.X.Maciek pisze: Dodam tylko że te 3 wyniki mają się pojawić na forum z małymi punktami bo inaczej je wyzeruję na koniec fazy grupowej