Skaven targ
Moderator: Hoax
Re: Skaven targ
Witam,
Powiedzcie ile kosztują:
dzwony z różnych edycji
Grey seer 8ed.
10 x storvermin
Kupię dzwon.
Pozdrawiam,
Adam
Powiedzcie ile kosztują:
dzwony z różnych edycji
Grey seer 8ed.
10 x storvermin
Kupię dzwon.
Pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam,
Adam
Adam
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
http://hobbystore.pl/Warhammer/Warhamme ... tle-Skaven
Wystarczy chwilę poszukać w sklepach i na allegro...
Wystarczy chwilę poszukać w sklepach i na allegro...
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Sprzedam dużą armię skavenow:
40 SV
40 PM
120 CL/Slave +- jeszcze 20/30
Dzwon
Furmana
9 Jezaili
5 Glob
2 Koła
Aboma
Rat ogry 5
Giant Raty z 80
Latarka
Dużo metali w tym, bohaterowie (ten z GD też jest), censerzy, SV command, mase lockow, seerow, stare PM itp.
Masa bitsow (glownie od Imperium ale znajdą się jakieś metalowe DE i inne śmiecioszki)
Do tego AB + zasady duże te piękne w sztywnej okładce
Szczegoły (nie chce mi się rozpisywać ile tego jest ale armia na 3500 na luzie) na priv lub gg 6322849
Stan 80% nowe, część wycięta praktycznie nic w podkładzie. Preferuję sprzedać calość - cena do dogadania.
Nie mam totalnie czasu na skończenie armii i na granie....
40 SV
40 PM
120 CL/Slave +- jeszcze 20/30
Dzwon
Furmana
9 Jezaili
5 Glob
2 Koła
Aboma
Rat ogry 5
Giant Raty z 80
Latarka
Dużo metali w tym, bohaterowie (ten z GD też jest), censerzy, SV command, mase lockow, seerow, stare PM itp.
Masa bitsow (glownie od Imperium ale znajdą się jakieś metalowe DE i inne śmiecioszki)
Do tego AB + zasady duże te piękne w sztywnej okładce
Szczegoły (nie chce mi się rozpisywać ile tego jest ale armia na 3500 na luzie) na priv lub gg 6322849
Stan 80% nowe, część wycięta praktycznie nic w podkładzie. Preferuję sprzedać calość - cena do dogadania.
Nie mam totalnie czasu na skończenie armii i na granie....
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Są to Clan Raty z opcją na Slave lub Clan rat Nowe nie stare.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Panowie w dziale sprzedam pełna lista.
Wszystkie modele praktycznie nowe.
Wszystkie modele praktycznie nowe.
Witajcie Bracia, potrzebę mam moja armia potrzebuje okuć się w tarcze ma ktoś na zbyciu jakieś 60 skavenskich tarcz z 6 ed ? plastikowe wiadomo jakie od clanraci, proszę o pomoc ! jeśli macie na zbyciu chętnie przygarnie, jeśli z życzliwości i dobroci serca przyjmę za trunki, a jeśli ktoś po prostu chce $ to proszę o propozycję na PW.
Akcja na Niedziele "poratuj Solo tarczą ! "
Akcja na Niedziele "poratuj Solo tarczą ! "
byłby ktoś skłonny zamienić się na podręczniki? mam nowy AB do szczurów po polsku, chciałbym zamienić się na angielski. podręcznik jest nowy. Wymiana odbyłaby się na DMP np. lub pocztowo, wiadomo.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
proste
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Mam na sprzedaż:
1x Skaven Jezzails (stary jeszcze metalowy blisterek, szczurki wyjęte i obrobione z nadlewek i schowane z powrotem do blisterka)
1x Skaven Warlock Engineer (również metalowy i podobnie jak Jezzails wyjęty usuniete nadlewki i schowany do blisterka)
Jeśli coś zapraszam na PW po więcej informacji czy po zdjęcia
1x Skaven Jezzails (stary jeszcze metalowy blisterek, szczurki wyjęte i obrobione z nadlewek i schowane z powrotem do blisterka)
1x Skaven Warlock Engineer (również metalowy i podobnie jak Jezzails wyjęty usuniete nadlewki i schowany do blisterka)
Jeśli coś zapraszam na PW po więcej informacji czy po zdjęcia
'Rise and rise again until lambs become lions.'
Sprzedam komplet Skavenów z IoB - nowe, nie wycinane, nie malowane.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=36311
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=36311
KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue
-
- Warzywo
Cześć.
Chciałbym kupić parę figurek do 200 zł, żeby móc zacząć zabawę ze skavenami. Interesują mnie Clanraci, PM, SV i ewentualnie jakiś bohater. Kontakt PW, a najlepiej najlepiej GG: 11845212
Chciałbym kupić parę figurek do 200 zł, żeby móc zacząć zabawę ze skavenami. Interesują mnie Clanraci, PM, SV i ewentualnie jakiś bohater. Kontakt PW, a najlepiej najlepiej GG: 11845212