Pewnie będzie to jakiś vortex...
Mam nadzieje że smok HE dostanie taką zasade jak stonehorn i będzie zaokrąglał rany...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
trudno by dali jakiś nowy core, w końcu ciężko wytłumaczyć, że nagle pojawiła się jakaś pospolita jednostka występująca masowo na całej wyspie, a wcześniej nikt o niej nigdzie nie wspominał. Prędzej będą przesunięcia ze special do core albo zmienią kompozycje armii (np. core 15+%).Lucyfer pisze:Dobrze by też było ugrywalnić core... Jakaś nowa fajna jednostka do core...
Oby nie zmienili im podstawki...Loizok pisze:Żeby tylko nie ruszali orłów
Oby dowalili małe orliki w skirmishu. I jeszcze w scoucie.Sevi pisze:Oby nie zmienili im podstawki...Loizok pisze:Żeby tylko nie ruszali orłów
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Dokładnie o to mi chodziłoSiweusz pisze:PG na Feniksach nie są słabym pomysłem, wszystko zalezy od kosztu punktowego oraz zasad i statystyk feniksów. Pomyśl, ward na 4+ na latającym skirmishu i mina gracza sterującego ganlajnem.![]()
Pyszne.