Mroczna Galeria
Moderator: JarekK
Re: Mroczna Galeria
Nie mam fotek, ale w marasach mam filler 2x3, 2 gości prowadzi uwiązanego na łańcuchach spawna (spawn samoróbka z bitsów i green stuffu). Całkiem klimatyczna rzecz
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Pomioty są dobre jako fillery w linku są (a raczej były bo dokupiłem resztę brakujących chłopów) moje :Ninos pisze:Szukam inspiracji na fillery do pieszych maruderów. Może ktoś się jakimiś pochwalić?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 2&start=20
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Zdjęcia nie wrzucę, ale u mnie marudy prowadzą pieski na łańcuchach
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
just like this !
http://lh6.ggpht.com/-mZb7IobKiLQ/T1M8H ... C_4875.JPG
http://lh6.ggpht.com/-mZb7IobKiLQ/T1M8H ... C_4875.JPG
Bardzo mi się podoba ta konwersja
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
rewelacja, chzba skopiuje pomysł :D
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pomysł całkiem fajny. Generalnie uważam fillery za jak najbardziej na miejscu, urozmaicają regimenty, uzupełniają niedobór figsów i są przeważnie całkowicie oryginalne... Nawet jeśli pomysł jest skądś ściągnięty, całość przeważnie jest unikalna...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jak oblepisz GS i dodasz jakieś macki i płomienie, to będzie zupełnie spoko.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Zrobione z Lego ?
Świetny pomysł. Wrzuć fotkę jak już oblepisz GS
Świetny. Uchwyciłeś w nim demoniczność Genialne oczy!! U mnie podobnie, Khornowe barwy, ale przemianował się na slaaneshowca
Demon Genialny
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Niezłe są tylko metaliki, reszta moim zdaniem średnia dość. Może na stole wygląda lepiej
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk