Świdnicki Spacerek II - 2999 - 21.07 - Świdnik k. Lublin
Re: Świdnicki Spacerek II - 2999 - 21.07 - Świdnik k. Lublin
Wysyłać rozpy, 3 dni wam zostało 

- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
Sorry że tak w ostatniej chwili ale ja i brat też odpadam
Artura też nie będzie 

na studia trzeba było zostać w ChełmieTocz pisze:lubelska rzeczywistośćco ja sie oszukiwałem

1.format...mimo że fajny to niektóre osoby nie chcą proksować a nie mają modeli
2.koniec lipca to jest dobry moment na wyjazd...
3.gdyby to było na ciepło po Radomiu w czerwcu to byłoby więcej osób, a tak przekładane po 2-3razy i ludzie poolewali i pojechali sobie na wczasy lub wolą tarmosić się z kobitami nad jeziorem
Widzę Toczu lubisz narzekać i "mobilizować" ludzi

jednak? kurde...żartowałem....nic Toczu...no świdnicki spacerek...eh panowie zrobimy od tej pory tak...zanim ktoś ogłośi sobie tura...to:Tocz pisze:zostaje w Chełmie na 99%![]()
1.wypyta się na forum Morii swoich uczestników jaki termin jest najbardziej optymalny na organizację tura(w tym zapozna się z terminami tak aby nie wtryniały się w terminy np. 4miast itp.) dopiero potem jak będzie lista lubelskich graczy wzięta z 20osób to moze i goście zjadą...
2.Szeszeju...może póki trwa liga lubelska to zamiast tura zrobić salę/działkę gdzie się spotykamy i siepiemy ligę

*3. Toczu

ad 1. Napisać oficjalne pismo w duplikacie do stowarzyszenia moria z zapytaniem o możliwe godziny, w których szanowni członkowie mogą pograć i poprosić o łaskę przyjazdu
No kurde po to są ogłoszenia dużo wcześniej, żeby ludzie załatwili sobie czas wtedy kiedy jest turniej, a jak turniej zaczyna sie 21.07 o 8:30, a ja dostaje wiadomosc 20.07 o 21:57, że jednak z 9 osób zapisanych 5!!! nie jedzie (to jest z 10!!! godzinnym wyprzedzeniem), to chyba nie z turniejem jest coś złego tylko z ludźmi. Po prostu to jest absolutnie niepoważne podchodzenie do tematu i olewcze traktowanie organizatora. Jest mi po prostu przykro.
ad 2. Działka jeszcze będzie, don't worry

ad 2. Działka jeszcze będzie, don't worry
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kto chcialby pograc w batla w Lublinie/Krasnymstawie/Łecznej w najbliższych dniach?
interesuje mnie format dmp.
ps. jeżeli ktoś szuka gracza do składu dmp to niech daje mi znać.
interesuje mnie format dmp.
ps. jeżeli ktoś szuka gracza do składu dmp to niech daje mi znać.