Ciekawe, czy jest jakaś w kolorze pustyni do moich Khemri?ziemia to czarna herbata za 2zeta z tesco
22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Bojek-zalążek VC 05.04.2012
Mógłbyś wstawić dokładniejsze zdjęcia poszczególnych regimentów?
Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com
http://orczekoszary.blogspot.com
- Martin von Carstein
- Kradziej
To jest piasek drybrushowany
- Martin von Carstein
- Kradziej
Czopek pisze:To jest piasek drybrushowany
Dzięki. Mam nadzieję iż herbata dała nieco lepszy efekt niż "to".
ok zatem I tura skończonych modeli...niektóre już było widać inne są nowe...za jakiś czas jak dorwę aparat dorzucę resztę
3bazy duszków
nietopyrki
10psów
szkielety
vargheisty 3
paskudy dwie
i niestety rozmazane pamperki...
wiem że zdjęcia nie powalają ale niestety nie mam najlepszego sprzętu i w dodatku jak widać go nie ogarniam ;/
do wrzucenia zostało jeszcze:
1.oddział 40zombiaków(no i skończyć kiedyś tam 24sztuki)
2.30ghuli(kiedyś dorobić 10 do 40chłopa jak na porządną hordę przystało)
3.bohaterów...w tym generał wampir(Vlad)+BSB(robiony z Konrada pieszego)+2nekromantów
mam nadzieję że pomimo kiepskich zdjęć jesteście w stanie coś powiedzieć miłego
aha armia wyciąga 2400-2600punktów
wszystko robione na białym podkładzie i zalane washem brązowym a podstawki to moja ulubiona czarna herbata+trawka statyczna+wióry kokosowe pokruszone (gdzieś tam jakiś kawał runek/kolumnytarcza itp. ale to rzadko)
3bazy duszków
nietopyrki
10psów
szkielety
vargheisty 3
paskudy dwie
i niestety rozmazane pamperki...
wiem że zdjęcia nie powalają ale niestety nie mam najlepszego sprzętu i w dodatku jak widać go nie ogarniam ;/
do wrzucenia zostało jeszcze:
1.oddział 40zombiaków(no i skończyć kiedyś tam 24sztuki)
2.30ghuli(kiedyś dorobić 10 do 40chłopa jak na porządną hordę przystało)
3.bohaterów...w tym generał wampir(Vlad)+BSB(robiony z Konrada pieszego)+2nekromantów
mam nadzieję że pomimo kiepskich zdjęć jesteście w stanie coś powiedzieć miłego
aha armia wyciąga 2400-2600punktów
wszystko robione na białym podkładzie i zalane washem brązowym a podstawki to moja ulubiona czarna herbata+trawka statyczna+wióry kokosowe pokruszone (gdzieś tam jakiś kawał runek/kolumnytarcza itp. ale to rzadko)
ja? miłego? proszę Cię!jesteście w stanie coś powiedzieć miłego
w życiu bym nie zrobiła wampirów na białym podkładzie (ja niczego nie robię na białym, ale czasem się przełamuję; ale do wampirów - nigdy); dobra, a teraz będzie trochę pojazdu, bo imo się nie przyłożyłeś i w porównaniu z poprzednimi prackami wypadło słabowszystko robione na białym podkładzie
duchy: no masakra, toż to tylko wash i tyle! imo niedopuszczalne jako 'malowanie', podobnie zresztą wrajty
felbaty: na nich też nie pokazujesz umiejętności, niestety :< mógłbyś trochę poczarować, a tu takie brązowe coś...
dajerłulfy: tu się w końcu coś dzieje! podoba mi się, że dodałeś ten niebiesko-szarawy kolorek, od razu figdy inaczej wyglądają (jakby to samo się pojawiło na felbatach!)
u szkieletów nic nie widać rób fotki tak, żeby aparat był dalej od figurek, najwyżej użyjesz zoomu, albo wytniesz fotkę
wargajsty mi się podobają, chociaż też trochę bieda z różnorodnością; ja wiem, że to wampiry, też mam 'przyjemność' malować te wszystkie śliczne paskudztwa, ale jednak można trochę pokochać te figsy i odnaleźć w nich jakieś inne kolorki niż ten Twój ulubiony brąz
u wargulfów znów nic nie widać, ale jeśli widzę dobrze, to są obrzydliwe (mają być obrzydliwe, ale troszkę mniej; chyba nie powinny się tak błyszczeć), znów się pojawia niebiesko-szary i dobrze!
to Twoja armia, czy malujesz komuś?
pozdro joł
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
armia na mój własny użytek i dlatego robiona niewymagająco, brudno i mrocznie muszę zrobić lepsze zdjęcia w realu wyglądają lepiej...co do duchów proszę cię mają wyglądać eterycznie a nie jakoś szkielet i szata czerwona stawiam na "realizm" a co za tym idzie brud, kurz, pył, syf, kał i błoto czyli to co mają undeady w sobie w klimacie, a nie jakieś tam pedalskie polyski i świecidełka
zdaję sobie sprawę że nie jest to armia najwyższych lotów ale mnie zadowala
Bojek pisze:armia na mój własny użytek i dlatego robiona niewymagająco, brudno i mrocznie muszę zrobić lepsze zdjęcia w realu wyglądają lepiej...co do duchów proszę cię mają wyglądać eterycznie a nie jakoś szkielet i szata czerwona stawiam na "realizm" a co za tym idzie brud, kurz, pył, syf, kał i błoto czyli to co mają undeady w sobie w klimacie, a nie jakieś tam pedalskie polyski i świecidełka
mój chłopak też tak robił, a potem przyszłam ja, wzięłam się za jego figurki i już nie chciałby wracać do starych
duchy można zrobić sto razy lepiej i dalej eterycznie; gdzieś w necie był fajny tuto...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
dobra no i obiecana 2tura wampirków...w tym Ghule,szkielety,bohatyry,zombi,lepsze ujęcie duszków,zdjęcie armijne i 3bonusy po kolei
duszki lepsze ujęcie
ghule
szkielety
zombiki
bohatyry
zbliżenie na Lord i BSB
i od tyłu
kilka zdjęć całościowych
mały bonusik...sztandarowy szkieletów trzymający Screaming Banner
busik nr 2->misja lord na hellstedziu praca wczesna
i zdjęcie rodzinne w kazamatach nienawiści
mam nadzieję że teraz lepiej widać
zatem krytykować mnie proszę!
(armia skończona i tak już nic nie zmienię, ale zawsze można ponarzekać że to tylko wash i syf )
duszki lepsze ujęcie
ghule
szkielety
zombiki
bohatyry
zbliżenie na Lord i BSB
i od tyłu
kilka zdjęć całościowych
mały bonusik...sztandarowy szkieletów trzymający Screaming Banner
busik nr 2->misja lord na hellstedziu praca wczesna
i zdjęcie rodzinne w kazamatach nienawiści
mam nadzieję że teraz lepiej widać
zatem krytykować mnie proszę!
(armia skończona i tak już nic nie zmienię, ale zawsze można ponarzekać że to tylko wash i syf )
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Pierwsze skojarzenie po rzucie okiem na ostatnie zdjęcie, czy on kurde trzyma te figsy we krwi !?