EURO Vanaheim II 21.07.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Re: EURO Vanaheim II 21.07.12

Post autor: Dibo »

Koza to priorytet

Obrazek
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Koza do poświęcenia :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

W związku z tym ,że turniej się zbliża z naszej strony w drużynie zagrają:

Sevi - Ogry
Ja - DE
Xier - Chd
Pantera - DF

Catafraktus nie jedzie na DMP będzie więc nasz wspierał moralnie!:)... Pod nieobecność Butana kapitanem będzie Sevi.
Kto -jakimi armiami gra od Was?
Proszę obie drużyny o przyjście 15 minut wcześniej :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

rany kurna ale ten gorzów to jest w dupie.... ponad 9 h z przesiadką PKP... samochodem jeszcze gorzej - pksu nie ma...
przecież to jest totalne zadupie! :) Jak "bezdomni" tam będą jechać?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Właśnie chyba pociąg może być mimo wszystko lepszą opcją. Flaszka na drogę, i można jechać.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Fluffy - O&G
Kosa - HE
Garg -DE
Ja - WE

Co do Gorzowa, to w tamtym roku jechalem samochodem... koszmar trochę ;d... zreszta jak każdy wyjazd na mastera w tamte strony - zielona góra, poznań...
xYz

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Co do Gorzowa, to w tamtym roku jechalem samochodem... koszmar trochę ;d..
Może parada oldsmobili da radę? :mrgreen:
Pociąg imo odpada - PKP mocno ostatnio zjechało z komfortem podróżowania, myslę że softowa nieśpieszna podróż autami jest najlepsza opcją.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Również jestem za autem :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Pytanie kto miałby być kierowcą/kierowcami? Fluffy widzę że się podejmuje, Gremlin? Ja miałem ostatnio problemy z autem, boję się że moglibyśmy nie dotrzeć do celu, a to w sumie podróż ponad 1000 km.. Softowa podróż autem na benzynę będzie najprawodopodobniej kosztować więcej niż PKP, z tym że nie bylibyśmy uzależnieni od przesiadek, rozkładów itp.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

po 1 kierowca będzie nieprzytomny po takiej podróży -po 2 podróż w 5 osób z bagażami nawet dużym samochodem do komfortowych nie należy... wpisałem są tą drogę w nawigacje - w większości ograniczenia do 50 a droga bardzo podrzędna... żeby nie powiedzieć kiepska..
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ja to widze tak: wyjazd w pt rano, niespieszna pdroz, przyjazd po poludniu, nocleg, dwudniowa impreza na luzie, nocleg i wyjazd w poniedzialek rano. Nie ma co sie spinac. PKP jest porownywalne cenowo tak naprawde,komfort podrozy zaden, leci sie nocnymi pociagami - zaden team po czyms takim nie bedzie w formie. Jezeli chodzi o ilosc osob - proponuje jechac w dwa sklady na trzy fury, po 3 osoby w aucie jest juz komfortowo. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ta... właśnie się dowiedziałem ,że Butan zrezygnował z wyjazdu na DMP- tym samym tracimy kapitana i gracza- szkoda. Zostajemy więc w 4 osoby... Czy jest ktoś z Krakowa chętny na dołączenie do teamu?

Rozumiem ,że Xier i Pantera nie zmienią zdania i na pewno jadą? proszę się jasno określić - jak nie to będziemy szukać najemników choć wolał bym tego uniknąć...

Kto by jechał samochodem i ile ma miejsca? Czasu nie ma dużo - kto będzie spał w szkole a kto chce w hotelu?
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Wiedziałem, że nekromantom nie można ufać ;) Z wyjazdu oczywiście nie zrezygnuję, i jak najbardziej chcę jechać.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Gremlin z tego co z nim rozmawiałem będzie jechać prosto z Wielunia bez cofania się do Krakowa, więc raczej parady znowu nie uda się zrobić :cry:

A True legion niech weźmie Diba :) Jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa odginaczka.

I pomysł żeby być już w piątek na miejscu jest jak najbardziej dobry.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

no cóż napisałem do Diba :)... sytuacja jednak nieco się komplikuje...nikomu z Krakowa nie chce się ruszyć dupy?
Obrazek

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

nie tyle ruszyc dupy a kto ma 3 dni wolnego, pomalowana armie,i ewentualnie hajs :)

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Nie ma opcji bym zrezygnował :wink: Co do noclegu to najprawdopodobniej w szkole nie stać mnie na hotele :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

z tym ,że jak byśmy jechali w piątek - to z piątku na sobotę i tak jeden nocelg w hotelu musisz liczyć- nie martw się :) znajdziemy jakiś niedrogi...
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

chociaż nie ...można spać w szkole z piątku na sobotę...
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Z pt na sobote jest również dostępny w szkole za 10zł bodajże :wink:

ODPOWIEDZ