Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
nie do końca mnie przekonuje to coś (i nie chodzi o kolory, bo ja lubię kolorowo i jaskrawo); jedne elementy są dobre (kosa - trzonek, ostrze; czaszeczki), inne średnie (te różowe cosie na plecach, fioletowe elementy - może to kwestia washy, tak mi się wydaje), pancerz mógłby być lepszy, ale w sumie ok;
ogólnie mam wrażenie, że tę figurkę malowałeś na sprincie, albo nad takim różnorodnym, kolorowym i brudnym pancerzem trzeba po prostu posiedzieć jeszcze więcej, żeby wyszedł świetnie
joł
ogólnie mam wrażenie, że tę figurkę malowałeś na sprincie, albo nad takim różnorodnym, kolorowym i brudnym pancerzem trzeba po prostu posiedzieć jeszcze więcej, żeby wyszedł świetnie
joł
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
I tak jest już dobry. Ale nie świetny (mając na uwadze poziom, na jakim zazwyczaj malujesz). Fajne te przebarwienia na pancerzu. 

- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Najbardziej podoba mi się to , że trzymasz cenę:)
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
bem pisze: ogólnie mam wrażenie, że tę figurkę malowałeś na sprincie...
joł
No super - zajebiste. Musze zapisywać gdzieś te Wasze posty.
Daj mi Boziu bym i ja malował tak na sprincie

nowy ludzik, taki niebieski..

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękny jest
Ale to 40K 

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Orzełek jakby się skrzywił:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
ok, tym razem coś z fantasy - cycki są, magia jest, różdżka jest. Tylko figs trochę płaski jak deska no ale cóż, na fotkach tego aż tak bardzo nie widać

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może i płaska, ale przyjemnie popatrzeć na płaszczyk, włosy i inne elementy. Trawka to te naklejane kępy od Army Paintera, czy coś innego?
Tak, AP jakiśtam tuft. Nie pamiętam nazwy.smiejagreg pisze:Może i płaska, ale przyjemnie popatrzeć na płaszczyk, włosy i inne elementy. Trawka to te naklejane kępy od Army Paintera, czy coś innego?
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Kupiłem ostatnio taką trawkę, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. A laseczka bardzo zacnie wyszła.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
w kwestii figurek malowanych przez C'tan'a (smiesznie wychodzi z tymi apostrofami
) się nie wypowiadam... bo co tu można powiedzieć? fajnie? zajebiście? w pytkę? przecież i tak każdy wie że tak jest
ale o tafcie AP moge powiedzieć że to naprawde fajny/dobry produkt i że go polecam
pewnie nie uda nam się pomalować figurek jak C'tan ale może przynajmniej podstawki troche odwrócą od tego uwagę...

O, taka babeczka, ciąg dalszy serii
jeszcze nie skończona ale wrzucę coś nowego.

- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Super 
Na prawde rewelka
Trochę te kafelki za czyste jak na takie porośnięte

Na prawde rewelka
Trochę te kafelki za czyste jak na takie porośnięte

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wygląda lux. jak skończysz, to wrzuć też fotkę z tyłka
.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To będziesz musiał jej mieczyk usunąćSlayer pisze:Co to za model??
Potrzebuje takiej do DE, niewolnice DEi jeszcze te z GW 2 niewolnice dark eldarów.

Ty poważnie mówisz o tych niewolnicach z GW?Slayer pisze:Co to za model??
Potrzebuje takiej do DE, niewolnice DEi jeszcze te z GW 2 niewolnice dark eldarów.

Te babeczki są z Reapera, mam ich zdecydowanie więcej i sobie je sukcesywnie maluję.
Poza tym figsy są podpisane, wystarczy ruszyć palcem i wklepać w google to co jest w podpisach....