A Zubkov moje DE z Bialegolohost pisze:Ruscy sklonowali moja rozpe danonkow Zubkov chyba byl pod wrazeniem
ale juz mam nowa kmine na 60 plagusach osobiscie wolalbym zeby jak najslabiej wypadly, moze jakis boost ar by przewidziala wtedy...
ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2012
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
to na co lepsze? ;]Na co????
Widać, że dawno nie grałeś
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Ke?1 Dreadlord: General, Executioner's Axe, Blood Armour, Potion of Speed 240 Pts
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
nie miał co zrobic za 5 punktów chroni sie przed ASFem od assasinów po tym jak taki assasin dostanie miasmę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
W obu rozpach z takim lordem jest też master z banerem dającym ASF, więc przypuszczam, że siedzą w jednym oddziale.bigpasiak pisze:Ke?1 Dreadlord: General, Executioner's Axe, Blood Armour, Potion of Speed 240 Pts
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
niech tylko wpadnie kosiaż z ASF, i DL by nie trafił .bigpasiak pisze:Ke?1 Dreadlord: General, Executioner's Axe, Blood Armour, Potion of Speed 240 Pts
To będzie bił po inicjatywie i tyla [ to nie HE ] a wampir klepacz i tak ma niższą z bazy więc reroli nie będzie... Zresztą większość ma niższą inicjatywkę...Macias pisze:W obu rozpach z takim lordem jest też master z banerem dającym ASF, więc przypuszczam, że siedzą w jednym oddziale.bigpasiak pisze:Ke?1 Dreadlord: General, Executioner's Axe, Blood Armour, Potion of Speed 240 Pts
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
t3, 3w i 5+ save.
Strigoi, asasyn skaveński i lordowie elfów też mają 8 inicjatywy, więc może ten potionek dla lekkiego zwiększenia bezpieczeństwa.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Czego to ma dowodzić...? Że koleś jest bez żadnego warda i ma małe szanse na przeżycie jak dojdzie do walk z elitami lub herosami...? To się udało.Kanadian pisze:t3, 3w i 5+ save.
Jak coś ma ASF to i tak go pewnie zarombie i tyla... wyższa inicjatywka mu nie pomoże a duże rzeczy z którymi ma nadzieję walczyć mają ja bardzo niską... No cóż zobaczymy jaka kmina się za tym kryje.Macias pisze:Strigoi, asasyn skaveński i lordowie elfów też mają 8 inicjatywy, więc może ten potionek dla lekkiego zwiększenia bezpieczeństwa.
Abandoned
Abandoned
Dammit...
Na to nie wpadłem...
Na to nie wpadłem...
Abandoned
Abandoned
ASF vs ASF bije równocześnie, bez względu na inicjatywę.Kołata pisze:No jak to jaka? Jak trafi w mirrorze na takiego lorda w oddziale z asf ale bez potiona, to będzie pierwszy atakowałbigpasiak pisze: No cóż zobaczymy jaka kmina się za tym kryje.
pozdrawiam
Furion
Ja pisałem o ASF vs ASF, ogarnięty Golonko.Golonka pisze:ASF znosi się z ASL i biją po inicjatywie. Pozdrawiam ogarnietego Furiona.
Też tak myślałem, ale przeczytaj ostatni wątek na forum LS to się dowiesz, czemu niePrzemcio pisze:no coz Furionku wlasnie z BOS moze miec Death
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
To że Ty jesteś Przemcio to nie znaczy, że ja dla Ciebie Furionek, miśku.Przemcio pisze:no coz Furionku wlasnie z BOS moze miec Death
Niestety wszystko wskazuje na to, że mag z BoS używa lora markowego.
pozdrawiam
Furion