Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Czy to źle, że w swoich rozpiskach nie uwzględniam grup dowodzenia? Jeśli już kogoś biorę to muzyka albo szmaciarza. Zauważyłem, że moi znajomi bardzo często dają w klocku fcg, ja uważam, że nie ma sensu, to zawsze kilkadziesiąt punktów więcej.
Z innej beczki, ciekawe, jakich imiennych dadzą nam na 8 edycję
Z innej beczki, ciekawe, jakich imiennych dadzą nam na 8 edycję
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Ja mam nadzieję że nie zniknie żaden z obecnych, a przynajmniej Throgg, Sigvald, Wulfrik, Archaon, Kholek i Valkia
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
No ja biore grupę dowodzenia zawsze 1+ jeden do wyniku walki,muzyk też jest przydatny,champion sporadycznie do oka bogów go posyłam
Co do imiennych fajnie by było jak by wywalili festusa,troche dopakowali scylle i zrobili kilka nowych figurek oprócz sigvalda i archaona bo są świetnie zrobieni
Co do imiennych fajnie by było jak by wywalili festusa,troche dopakowali scylle i zrobili kilka nowych figurek oprócz sigvalda i archaona bo są świetnie zrobieni
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie by wystarczyło, żeby wydali po prostu figsy imiennych tych, którzy są niewydani. Ale nawet jeśli to zrobią, to zrobią je w failcaście. A wtedy jeszcze bardziej się wkurzę...
- sorinmarkov
- Chuck Norris
chodziło mi właśnie o FCG, nie że a tu damy muzyka, tutaj szmaciarza a tu czempiona według mnie, nie opłacalne jest akurat w naszej armii tracenie punktów na fcg gdzie wszystkie fajne rzeczy są drogie.
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Muzyk jest opłacalny zawsze, sztandar często też, champion już według mnie niekoniecznie.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Champion może wyzywać na chalange czy się mylę?
Może
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Czyli nie jest taki bez użyteczny
Podaj przykład?
Tutaj masz racje ale nie wiem jak wy daje sobie maga do klocka wojoków i champion wyzywa na chalanege zamiast małego maga
- sorinmarkov
- Chuck Norris
ja magusiem zawsze z tego klocka przed walką spieer.. uciekam znaczy się
Przeważnie używam małego nurglaka, regeneracja i tak na kloc wchodzi, czy mag tam jest czy nie
Przeważnie używam małego nurglaka, regeneracja i tak na kloc wchodzi, czy mag tam jest czy nie
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Pytanie:
Czy posiadacz Czarnego Języka może zmienić na misscasta zaklęcie które zdispelował? Jest to nieudane rzucenie czaru skoro nie zostało wpuszczone czy mogę na misscasta zmienić tylko czar który ktoś rzucał i nie uzystał minimalnej wartości tego czaru? Bo jeśli tak to słaby item za 50 pkt i jeszcze dający nam rane...
Inne pytanko jak zabija się helke? Najpierw dwóch załogantów potem pięć ran jej samej?
Czy posiadacz Czarnego Języka może zmienić na misscasta zaklęcie które zdispelował? Jest to nieudane rzucenie czaru skoro nie zostało wpuszczone czy mogę na misscasta zmienić tylko czar który ktoś rzucał i nie uzystał minimalnej wartości tego czaru? Bo jeśli tak to słaby item za 50 pkt i jeszcze dający nam rane...
Inne pytanko jak zabija się helke? Najpierw dwóch załogantów potem pięć ran jej samej?
Nic nie mówię co do języka to że gra na nim najlepszy gracz w Polsce na nim gra to nic nie znaczy To zależy od taktyki,rozpiski,gracza ja na przykład gram bez helenki a duża część ludności tego forum pewnie uznaje to za błąd