Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
w tym roku polozymy nacisk na atmosfere podczas gry. jesli ktos bedzie wyjatkowo nieprzyjemny, badz bedzie przesadnie przedluzal, ruszal sie co ture po pol cala wiecej niz moze itp. posypia sie karnioszki. nie mowie juz o walkach, bo po pierwszym mozna sie dorobic 0-20 lub 0-100 dla calej druzyny.
wszelkie niejasne sprawy i nieuczciwych przeciwnikow prosze zglaszac mozliwie najszybciej do sedziow badz bezposrednio do Szmaji/mnie.
wszelkie niejasne sprawy i nieuczciwych przeciwnikow prosze zglaszac mozliwie najszybciej do sedziow badz bezposrednio do Szmaji/mnie.
Tak jest! Dla tych, co chcą się zapoznać z sędziowaniem, to bawimy się wg tych zasad:
http://www.mediafire.com/view/?1ucpaoab4tfjfn7
Na razie dokument w języky angielskim.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Trzymam za słowo. Jestem ciekaw czy są to jak zwykle tylko hasła polityczne, a taki np Polit i tak będzie przedłużał i kantował.Buszman pisze:w tym roku polozymy nacisk na atmosfere podczas gry. jesli ktos bedzie wyjatkowo nieprzyjemny, badz bedzie przesadnie przedluzal, ruszal sie co ture po pol cala wiecej niz moze itp. posypia sie karnioszki. nie mowie juz o walkach, bo po pierwszym mozna sie dorobic 0-20 lub 0-100 dla calej druzyny.
Takie rzeczy powinny byc standardem rowniez na polskich masterach.Furion pisze:Tak jest! Dla tych, co chcą się zapoznać z sędziowaniem, to bawimy się wg tych zasad:
pozdrawiam
Furion
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Fajne.
Jestem za tym by to weszło u nas.
Jestem za tym by to weszło u nas.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
#helion# pisze:A ja mam nadzieje ze znajdzie sie pilka u organizatorow oraz swiatlo na boisku w celu rozegrania jakichs meczy wieczore
ten tekst widzę w tematach DMP od kilku lat mam nadzieję, że w tym roku będzie ok i pogramy
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A ja będę spożywał napoje izotoniczne i kibicował.Gokish pisze:#helion# pisze:A ja mam nadzieje ze znajdzie sie pilka u organizatorow oraz swiatlo na boisku w celu rozegrania jakichs meczy wieczore
ten tekst widzę w tematach DMP od kilku lat mam nadzieję, że w tym roku będzie ok i pogramy
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Tia... izotoniczne...Grolshek pisze:A ja będę spożywał napoje izotoniczne i kibicował.Gokish pisze:#helion# pisze:A ja mam nadzieje ze znajdzie sie pilka u organizatorow oraz swiatlo na boisku w celu rozegrania jakichs meczy wieczore
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Tak ale tu i tak są zagraniczniaki w plecy bo sędzia i tak zasędziuje na korzyść naszych rodzimych uściśleń.Pająk pisze:Dogadywanie się jest słabe, bo to później sprawa na słowo przeciwko słowu.
Ja też wole haratnąć w gałę niż się po ciemku ścigać z matim i Arbitrem i zdychać potem
dobraaaa, teraz od kwietnia odbudowuję formęGokish pisze:#helion# pisze:A ja mam nadzieje ze znajdzie sie pilka u organizatorow oraz swiatlo na boisku w celu rozegrania jakichs meczy wieczore
Thx! Bo ten dokument to w sumie moje dziecię jest Pomyślimy o wprowadzeniu tego w Polsce!Jagal pisze:Takie rzeczy powinny byc standardem rowniez na polskich masterach.Furion pisze:Tak jest! Dla tych, co chcą się zapoznać z sędziowaniem, to bawimy się wg tych zasad:
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
Specjalna kostka na kowadło, których nikt nie może dotknąć? Albo specjalne kostki na liderkę? Albo jakieś chujowe nieczytelne kostki z microartu, który zakończył ich produkcję 3 lata temu bo okazały się niewyważone?Afro pisze:ale czerwona kartka za kostkę? trochę mocne
Proste, że czerwona kartka. Zasady są jasne i klarowne: graj tak, żeby nie było się do czego przyczepić. 10x mniej problemów przy stole.
pozdrawiam
Furion
"problems with your own roster" tylko żółta kartka? Andrzej approves!
; )
; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Furion pisze:Tak jest! Dla tych, co chcą się zapoznać z sędziowaniem, to bawimy się wg tych zasad:
pozdrawiam
Furion
Bardzo dobry dokument.
Thumbs up!!!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Furion pisze:Tak jest! Dla tych, co chcą się zapoznać z sędziowaniem, to bawimy się wg tych zasad:
pozdrawiam
Furion
non offences, pierwszy punkt, ostatnie zdanie: powinno być "show" zamiast "sow"
btw: bardzo dobry dokument! powodzenia we wdrażaniu go na stałe na naszym lokalnym podwórku oraz konsekwencji w jego egzekwowaniu
pozdrawiam
Thomas
Oj kolego, zadania domowego nie zrobiłeś Zanim będziesz rzucać takimi tekstami to proponuję zajrzeć do słownika!Thomas pisze: non offences, pierwszy punkt, ostatnie zdanie: powinno być "show" zamiast "sow"
thx!btw: bardzo dobry dokument! powodzenia we wdrażaniu go na stałe na naszym lokalnym podwórku oraz konsekwencji w jego egzekwowaniu
pozdrawiam
Thomas
pozdrawiam
Furion