HE 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
lith
Oszukista

HE 2250

Post autor: lith »

Lord:
Arcymag - 4lvl, 2xDS, Fury, Seer, PoH
Hero:
2xmag - 2lvl, seer, channeler
Commander - steed, barding, shield, dragon armour, Corin, Sword of Might
Core:
10 Archers
5SH - mus, save 2+
6SH - FCG, warbanner
Special:
2charioty
5ellyrianow - mus
10SM - FCG, banner of sorcery
5SW
Rare:
4bolce

Podoba mi sie opcja 3x4 kosci, wiec staff of solidity mi srednio po drodze szczegolnie, ze za rzadko mi sie przydawal.

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

Post autor: LinuX »

Wariat a co z tym Deamonic Legionem?

Standard elfów z Ellyrianami i łucznikami...

lith
Oszukista

To tylko zmyla jest :P Nie no, taki standard na 2250 i jak DLem mi nie bedzie szlo, to chyba to wezme.

Awatar użytkownika
pazdzioch
Chuck Norris

Post autor: pazdzioch »

standard? to jest standard LItha?? co sie dzieje z tym swiatem, a gdzie nasze ukochane "spermany " ? :P

Nie dla mnie to zdecydownie nie jest standard ani litha ani w ogóle, moje rady raczej znasz więcej Sh wywalić ellyrianow, moze jacys Dp,cos 4 rydwanki itp itd.

pzdr

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

yhy, za mało rydwanów

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

rozpa dobra, bo inna ;) i jest sporo rzeczy do kombinowanie. Ogólenie +

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Typowa HE rospa, defacto trochę mało rydwanów ale przy arcy, 2 magach i 4 bolcach to nie ma już pkt na więcej. Boli mnie tutaj brak dragonów którzy ze swoją 18' umieją dać kopa. Nie myślałeś żeby dać arcy GP, mi to zawsze działa :D ( wiesz takie jakieś gówna to mają mniejszą szansę go ubić np jakiś fast, pociski jak jest mniej ludu w oddziale niż 5, gobliny itd, a nawet jakieś grubsze rzeczy).
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

lith
Oszukista

brak dragonów którzy ze swoją 18' umieją dać kopa
Dotad w tej rozpie byli dragoni zamiast SM, ale zobaczymy.
Pazdzioch, gram czyms podobnym od jakis 4ch miechow, na razie mi sie podoba :)
Nie myślałeś żeby dać arcy GP, mi to zawsze działa Very Happy ( wiesz takie jakieś gówna to mają mniejszą szansę go ubić np jakiś fast, pociski jak jest mniej ludu w oddziale niż 5, gobliny itd, a nawet jakieś grubsze rzeczy).
Jak cos go bije/do niego strzela to moj blad.

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Imho standard HE na mniejszej ilosci rydwanow, jest magia, jest strzelania i jakas kontra.jedyne co by tu wrzucil to dragoni zamiast SM i ew. zrobic z comandera bsb z battle bannerem

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

DolmiR pisze:Imho standard HE na mniejszej ilosci rydwanow, jest magia, jest strzelania i jakas kontra.jedyne co by tu wrzucil to dragoni zamiast SM i ew. zrobic z comandera bsb z battle bannerem
Bez Sensu... Szmata jest po prostu za droga... Wystarczy szarża jednej mocniejszej rzeczy i BSB ginie...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD

Awatar użytkownika
redyforaction
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: redyforaction »

ja ci mowie comanderowi daj aog i dodatkowy weapon i wsadz go na geagla albo reaver bow jak chcesz grac defem a po armi widac ze tak... :D a tak fajna rozpa ale dla kontry dp by sie przydali

lith
Oszukista

Armour of the Gods? Walek, moze go uzywac tylko koles na piechote. Tak samo jak korzystac z bonusu za 2hw

DolmiR
Falubaz

co prawda tylko piechotnik moze ja miec. ale dragonow bym wrzucil obowiazkowa...

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

swordsmasterów jest 2x więcej do zabicia w sumie :P

DolmiR
Falubaz

no ale schodza dwa razy szybciej...

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Bez Sensu... Szmata jest po prostu za droga... Wystarczy szarża jednej mocniejszej rzeczy i BSB ginie...
Jak bsb siedzi w 6 Dp to jest raczej mala szansa ze ktos na ciebie zaszarzuje... Na dodatek jeszcze pewnie bedzie mial popychaczke...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Poczekajmy jeszcze 3 tygodnie a ta rozpa będzie miała 3 smoki i nikt nie zaszarżuje DP nawet samych.

lith
Oszukista

DP czy SM to naprawde kosmetyka. Na bretke/chaos wole kawalerie, a na imperium SM. Co do battle bannera to to jest ofens, wiec oddzial do kontry nie potrzebny :twisted:

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

Celedor11 pisze: Jak bsb siedzi w 6 Dp to jest raczej mala szansa ze ktos na ciebie zaszarzuje... Na dodatek jeszcze pewnie bedzie mial popychaczke...
???
Na Przykład 5 Rycerzyków Khorne'owych, Kroxy, Dragonogry, Irongutsi, Rydwan, 2 skorpiony... Cokolwiek co może przykopać... Może nawet pokusiłbym się szarżę mojej 6 Czarnuchów na taki łatwy kąsek...

Po za tym co kawaleria będzie robić ze szczurami, albo jakimś imperium czy dwarfami... Wystarczą 2 celne strzały z armaty żeby ściągnąć łakomy kąsek w postaci BSB...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Rozpiska wypaśna, nie ma IMO nic do poprawy. Chociaż DL pewnie byłby u was milej widziany :wink: Elyrianów jakoś rzadko widuję na stołach,ale jestem jak najbardziej za.

Linuxie czy możesz mi powiedzieć, dlaczego niemal każde zdanie każdego twojego posta kończy wielokropek? Aż tak już zwątpiłeś? :P
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

ODPOWIEDZ