Aha! To o to chodziło!!!sow[sau] maciora, locha
Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
we do not sow, tak to leciało? ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zaczyna się kopanie leżącego... litości Panowie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tym słabszym teżKarli pisze:Zdarza się najlepszym
- Kedziorson
- Masakrator
PiotrB, ogarniałeś kiedyś chociaż komunie dla dziecka w lokalu na 20+ osób
<zgryźliwy żart, koniec tematu, roboty jest dużo i takie oczywistości niestety umykają>
<zgryźliwy żart, koniec tematu, roboty jest dużo i takie oczywistości niestety umykają>
Czemu mnie obrażasz bez potrzeby?Kedziorson pisze:PiotrB, ogarniałeś kiedyś chociaż komunie dla dziecka w lokalu na 20+ osób
Otóż w szczęśliwych czasach gdzie ty na kupkę mówiłeś papu ja ogarniałem np Krakon na 1000 osób...
To spore niedopatrzenie i zamiast obrażać pytających może warto powiedzieć "przepraszam"? Tym bardziej ,że Kraków (ku mojemu zdumieniu ) na Was głosował...
Dzięki za głos, ale:PiotrB pisze:Czemu mnie obrażasz bez potrzeby?Kedziorson pisze:PiotrB, ogarniałeś kiedyś chociaż komunie dla dziecka w lokalu na 20+ osób
Otóż w szczęśliwych czasach gdzie ty na kupkę mówiłeś papu ja ogarniałem np Krakon na 1000 osób...
To spore niedopatrzenie i zamiast obrażać pytających może warto powiedzieć "przepraszam"? Tym bardziej ,że Kraków (ku mojemu zdumieniu ) na Was głosował...
Piotrze jak wiesz w Gorzowie odbędzie się kilka turów, a nie samo DMP.
Nie wiem tylko za co mamy przepraszać ?
Nie zapominaj też, że większość osób pracuje i zapewne sporo swojego wolnego czasu poświęciła lub poświęca na organizację tej jakże małej imprezy.
PiotrB pisze:Jak można się spóźnić z wysłaniem maila przy takiej imprezie? Mnie się to w mojej małej głowie nie mieści...
Może wysłali a nie doszło na skrzynkę - przecież takie coś może się zdążyć
Jaa Pamiętam Krakon ! napiłem się pół szklanki whiski rozcieńczonej z coca colą, z kumplem i chcieli mnie wyrzucić z konwentu jego wyrzucili na mróz bo to było jakoś w lutym, a płyty na których graliśmy były po prostu drzwiami od szafy
Prokurator was już wypuścił z więzienia za tą imprezę małolaci rzygali i srali po korytarzach to były czasy ! nigdy więcej battla na krakonie !
sorry za offtop ale no nie mogłem się powstrzymać !
Prokurator was już wypuścił z więzienia za tą imprezę małolaci rzygali i srali po korytarzach to były czasy ! nigdy więcej battla na krakonie !
sorry za offtop ale no nie mogłem się powstrzymać !
Tak - odsiedzieliśmy już po 10 -15 lat . To były czasy gdzie nic nie było i nie dało się kupić a Ty jak zwykle Solo nie umiałeś się zachować To nie były takie imprezy jak teraz tylko na 1000 osób... to się już nie wróci przez ten pieprzony internet ...
Co do Gorzowa - Nie wiecie za co przepraszać? To się mówi po męsku - słuchaj zawaliliśmy sprawę - zgłoszenie nie poszło - a nie takie jakieś mętne pierdzielenie... Zresztą ludzie którzy do Was przyjadą mają prawo wiedzieć takie rzeczy. Sami powinniście to napisać. Ode mnie EOT.
Co do Gorzowa - Nie wiecie za co przepraszać? To się mówi po męsku - słuchaj zawaliliśmy sprawę - zgłoszenie nie poszło - a nie takie jakieś mętne pierdzielenie... Zresztą ludzie którzy do Was przyjadą mają prawo wiedzieć takie rzeczy. Sami powinniście to napisać. Ode mnie EOT.
Czepiać się można, ale jak będą jakieś negatywne konsekwencje tego spóźnienia, a nie na zapas. Odnośnie "mówienia po męsku", to wymuszanie przeprosin jest moim zdaniem jeszcze bardziej niemęskie i podchodzi pod trollingCo do Gorzowa - Nie wiecie za co przepraszać? To się mówi po męsku - słuchaj zawaliliśmy sprawę - zgłoszenie nie poszło - a nie takie jakieś mętne pierdzielenie... Zresztą ludzie którzy do Was przyjadą mają prawo wiedzieć takie rzeczy. Sami powinniście to napisać. Ode mnie EOT.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Chłopaki, zakończcie proszę ten idiotyczny temat. Jak zwykle przy masterach nikomu nie przyszło do głowy załatwienie tej pierdoły - na szczęście niczym to nie grozi (choć powinno)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
16.07 jak wróciłem do PL, napisałem do Krzyska że zgłaszam z opóźnieniem (byłem na wakacjach) i żeby wprowadził korektę. Nigdy nie było z tym problemu, może jest zajęty lub też na wakacjach. Przesłałem mu przypomnienie wraz z kopią starego maila. Nie sądzę żeby był z tym jakiś problem.Dmtrij pisze:Chłopaki, zakończcie proszę ten idiotyczny temat. Jak zwykle przy masterach nikomu nie przyszło do głowy załatwienie tej pierdoły - na szczęście niczym to nie grozi (choć powinno)
KrzysiekW wraca z urlopu w najbliższym czasie, chyba do końca lipca.
Turniej będzie masterem! Nie ściskajcie tak pośladów!
pozdrawiam
Furion
Turniej będzie masterem! Nie ściskajcie tak pośladów!
pozdrawiam
Furion
Akurat z zaliczaniem spóźnionych masterów chyba nigdy nie było problemów - zbyt wielu graczy by na tym "ucierpiało".
A DMP to już chyba któryś raz jest zgłaszane po oficjalnym terminie, ale straty wielkiej nie ma bo o tym turnieju było wiadomo na wiele wcześniej niż jeden miesiąc.
A DMP to już chyba któryś raz jest zgłaszane po oficjalnym terminie, ale straty wielkiej nie ma bo o tym turnieju było wiadomo na wiele wcześniej niż jeden miesiąc.