DMP 2012 Najemnicy
Re: DMP 2012 Najemnicy
Eh...tak się porobiło ,że szukam teamu... Mam przyzwoicie ograne DE i słabiej Imperium... tak czy inaczej swoje punkty zrobię...Ktoś mnie przygarnie?
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Poszło PMPiotrB pisze:Eh...tak się porobiło ,że szukam teamu... Mam przyzwoicie ograne DE i słabiej Imperium... tak czy inaczej swoje punkty zrobię...Ktoś mnie przygarnie?
Bezdomni z Ciupagą, gratis dla chetnych dorzucamy karton, aby wygodniej sie nam spało na wspólnej sali.michal pisze:Dwa krakowskie teamy (True Legion: DE/EMP, OK, DF i CHD oraz Team Bezdomni: WE, DE, DF, O&G) szukają po jednym najemniku
xYz
Poszukiwane pilnie dwie osoby dowolnej płci do Womenosity!
Wymagania:
1. przyjemny w obyciu
2. 0 ciśnienia
3. dziewczyny mają Lizz, TK, VC
kontakt PM!
Wymagania:
1. przyjemny w obyciu
2. 0 ciśnienia
3. dziewczyny mają Lizz, TK, VC
kontakt PM!
UWAGA!
Niemcom wysypał się człowiek ze składu na DMP! Szukają zastępstwa!
Chłopaki chcą pocisnąć wynik więc jak ktoś chce na tryhardzie i ciśnieniu pojechać, to dajcie mi znać na PM!
Niemiaszki mają w składzie Chaos Dwarves, Dark Elves, Daemons, Lizardmen
Kontakt via PM
pozdrawiam
Furion
Chłopaki chcą pocisnąć wynik więc jak ktoś chce na tryhardzie i ciśnieniu pojechać, to dajcie mi znać na PM!
Kontakt via PM
pozdrawiam
Furion
Hurraaaaaaaaaaaaa!Furion pisze:UWAGA!
Kontakt via PM
pozdrawiam
Furion
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ta, kto zagr z niemcami? Ja jakbym pomyślał ze będą szprechac przez dwa dni koło mnie to chyba bym zrezygnował z grania.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!