EURO Vanaheim II 21.07.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Maciek P.
Falubaz

Re: EURO Vanaheim II 21.07.12

Post autor: Maciek P. »

Sevi pisze:
Leoh pisze:
Sevi (organizator) nieodparcie przypomina mi Nosferatu, goscia ktory kiedys organizowal wiekszosc turniejów w krakowie :).
Mam nadzieję że to pozytywne skojarzenie ;)
Nosfertu to była ikona, tytan organizacji i jedna z podwalin aktualnie istniejącej Ligi WFB. Człowiek legenda.
Leoh pisze:(bez konsultacji ale podejrzewam ze Paraszczaki raczej tez nie beda zainteresowani)
Prawda :) Za to na 2,4K zawsze i wszędzie :) Za tydzień do Katowic, a za dwa do Bielska :)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Kolejny turniej 18 sierpień, 1600 punktów!

Na odetchnięcie po Euro ;)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

W połowie września będzie i turniej w szczawnicy ; ) Picie,grill, kiebaski, góry, wiejskie klimaty, nocleg - hotel (łazienka, tv w każdym pokoju)/namniot... kto co lubi ;d. Wezmę urlop i zoorganizuje :)

Orientacyjnie 20 miejsc, może uda się wyskrobać więcej :) - puki co jest 8 ;D. Format: ojro, bądź format mastera w kozłowie/poznaniu - nie wiem w końcu co bedzie. Będzie możliwośc zagrania 4rech bitewek na lajcie, bez spin czasowych, z przerwami na flaszeczke,soczek, ping - ponga, jakąś wyprawą na basen/saune/jacuzzi, tak aby juz po 3ech nie wygladać jak zoombie.

jest też możliwość zamówienia domowego obiadu / obiado - kolacji, rano śniadania. Taki spokojny weekend z pacynami w tle. Ew. ze względu na sesje poprawkową można by to przenieść na październik, ale pogoda nie ta, ja nie wiem czy będe miał jeszcze urlop ;d etc.

Podoba się?
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

no ba- uwielbiam takie granie :)... ja się oczywiście piszę! :) Nawet możemy Ci pomóc :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Podoba się! :)
Z tym że dla mnie wiele zależy od terminu we wrześniu...
Master w Kozłowie ma być 29-30 - jeżeli nic się nie zmieni :)
Wisła Kraków.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

--To rzućcie propozycje terminowe, mi najbardziej pasował by 8-9 :)
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Gremlin pisze:mi najbardziej pasował by 8-9 :)
Mi też :)
Lub 15-16, ale nie na 100%
Wisła Kraków.

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

ja glosuje za 15 16 bo wyplata 10 :D

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Dla mnie taka propozycja wrześniowa jest super. Mam 2 miechy praktyk w wakacje, to aurat będzie na wrześniowy odpoczynek
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Jutro stary Legion robi wypad do Katowic na turniej 2,4K EUR do Barda. Mamy dwa miejsca w samochodzie, wiec jak ktoś chce sie załapać, to walić na priv .

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Słuchajcie i odpowiadajcie-

Być może wrócimy do klubu "Strych" - kto tam kiedyś był to wie ,że warunki są ekstra. Jednak w życiu nie ma nic za darmo.
Pytanie moje brzmi czy jesteście w stanie zapłacić 15-20 zł za turniej bez limitu miejsc z minimalnymi nagrodami? Tak turniej mógłby się odbywać raz w miesiącu. Czy to jest dla Was do przyjęcie czy nie? Proszę o szczere i liczne odpowiedzi.

http://www.facebook.com/pages/Klub-Stry ... 6701241203

:mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dodam że w Strychu rozgrywalibyśmy turnieje na duże punkty, a małe dalej pykali w Vana, więc byłaby możliwość bezstresowego pykania turniejów dwa razy w miesiącu bez problemów z terminami z graczami lotra i 40k.

Jedynie kwestia ceny, ale myślę że 20 zł to nie jest jakiś kosmos za opłacenie wejściówki.
Dla mnie nie jest.

Zresztą organizacja turniejów w Strychu może wyjść całemu krakowskiemu środowisku tylko na dobre :)
Proszę o szczere i liczne odpowiedzi.
Wisła Kraków.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Umówmy się, że nie jest to wielka kwota. Ja jestem jak najbardziej za.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

PiotrB pisze:Słuchajcie i odpowiadajcie-

Być może wrócimy do klubu "Strych" - kto tam kiedyś był to wie ,że warunki są ekstra. Jednak w życiu nie ma nic za darmo.
Pytanie moje brzmi czy jesteście w stanie zapłacić 15-20 zł za turniej bez limitu miejsc z minimalnymi nagrodami? Tak turniej mógłby się odbywać raz w miesiącu. Czy to jest dla Was do przyjęcie czy nie? Proszę o szczere i liczne odpowiedzi.

http://www.facebook.com/pages/Klub-Stry ... 6701241203

:mrgreen:
http://legion.paraszczak.com/p2/zdjecia ... 4.2003.htm

a tak moze wygladac tam turniej :)

swietny pomysl !

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Byłem w strychu kilkukrotnie, dobre miejsce – duża sala, stoły, wygodne krzesła, w szafach wala się sporo makiet.

Jestem na tak, gdyby nie to, że nie grywam na większe punkty, więc i tak odpadam :D
Vae victis!

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

No tak się składa ,że ze starych czasów - znam kierowniczkę na Strychu. Są chętni do współpracy ale nikt nie przyjdzie za darmo do pracy w sobotę na 10 h. Ile będą mogli to nam pomogą jednak jakieś koszty będą i to nie będzie tak radośnie jak w V ,że cała pula idzie na nagrody."V" w takim przypadku raczej też nam nie pomoże bo niby jaki by mieli w tym interes. Chciałbym ,żeby to było jasne.Sądzę ,że jak by się porozsyłało zaproszenia na Śląsk to być może goście częściej i chętniej przyjeżdżali by do Krakowa - kiedyś tak było.
Dlatego zależy mi na tym ,żeby ludzie się wypowiedzieli...
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

[quote="PiotrB""V" w takim przypadku raczej też nam nie pomoże bo niby jaki by mieli w tym interes. [/quote]

Myślę że na bony z tego co nam zostanie po opłaceniu Strychu można spokojnie liczyć. Taka była zresztą idea gdy myśleliśmy o YMCA..

Przenosimy dyskusję do aktualnego tematu: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=35949 ?
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ