Jeśli został zgłoszony do nowego sezonu i wyniki zostaną przesłane w terminie to tak.Sevi pisze:Czyli rozumiem że turniej z linku powyżej będzie uwzględniony do nowego sezonu?
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
- General Baga
- Kradziej
Prosilbym o uzupełnienie danych;
ID 1933 ---> Klub; True Legion , nick Generał Baga
dzieks
ID 1933 ---> Klub; True Legion , nick Generał Baga
dzieks
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Poproszę o dodanie klubu True Legion do ID 3716, usunięcie kropki z nicka, i scalenie ID 3716 z 3710 (3716 zostaje)
Wisła Kraków.
zgłosiłem turniej w Radomiu 30 czerwca. jakoś nie zauważyłem i zamiast lokal jest master czy można jakoś to zmienić?
ZrobioneKanadian pisze:zgłosiłem turniej w Radomiu 30 czerwca. jakoś nie zauważyłem i zamiast lokal jest master czy można jakoś to zmienić?
proszę o zmianę dany turnieju nr 2031 FAIR PLAY Nowy Sącz
z dnia 30-06-2010 na 30-06-2012 - wkradł się czeski błąd podczas zgłaszania.
Oraz prosze o zmianę formatu turnieju z 1500pts na 2400, zmiany zaszły oczywiście równiez w regulaminie turnieju zawieszonym z konkretnym topicu.
Z góry dziekuje i pozdrawiam
z dnia 30-06-2010 na 30-06-2012 - wkradł się czeski błąd podczas zgłaszania.
Oraz prosze o zmianę formatu turnieju z 1500pts na 2400, zmiany zaszły oczywiście równiez w regulaminie turnieju zawieszonym z konkretnym topicu.
Z góry dziekuje i pozdrawiam
xYz
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dwa razy trafiłem do rankingu: 3774 i 4140
Było by gites, gdyby dało się te dwa konta zamienić w jedno Jakub/ "Kubencjusz"/ Wesołowski/ Kieł /Kielce
Z góry dzięki
Było by gites, gdyby dało się te dwa konta zamienić w jedno Jakub/ "Kubencjusz"/ Wesołowski/ Kieł /Kielce
Z góry dzięki
Poproszę o scalenie ID 3716 z 3710 (3716 zostaje) oraz o usunięcie klubu z ID 1933.
Wisła Kraków.
Poproszę o zmianę danych ID 3907
Adam Gajak
Nick: Euru
Klub: Ośmiornica Łódzka
Adam Gajak
Nick: Euru
Klub: Ośmiornica Łódzka
A ja mam takie pytanie/zagadkę. Jest na liście graczy niejaki Piotr Afro, który wygląda na nieaktywnego, bo od chyba 3 sezonów dostaje tylko moje punkty za bitwy, bo ktoś się pomyli i zamiast po id wyszukuje po ksywie i mu daje moje punkty. Można coś z czymś takim zrobić? Zawiesić konto, czy coś w tym stylu?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Poproszę o zmianę danych ID 1963
Michał Teśluk
Nick: Reyki
Klub: -Brak-
Michał Teśluk
Nick: Reyki
Klub: -Brak-
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Witam,
wyjeżdżam jutro i wrócę gdzieś 25 - 26. Po tej dacie wypoczęty zajmę się aktualizacją rankingu oraz naniesieniem poprawek.
Być może w międzyczasie zajrzy Adeon i coś zrobi, ale zwykle jest mocno dociążony. Proszę wiec o cierpliwość.
Pozdrawiam,
Krzysiek
wyjeżdżam jutro i wrócę gdzieś 25 - 26. Po tej dacie wypoczęty zajmę się aktualizacją rankingu oraz naniesieniem poprawek.
Być może w międzyczasie zajrzy Adeon i coś zrobi, ale zwykle jest mocno dociążony. Proszę wiec o cierpliwość.
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
2012-06-24 IGRZYSKA PX Lokalny 27 Chaos Dwarfs
Prosiłbym o skasowanie tego wyniku
Pisałem już do organizatora w tej sprawie.
Nie brałem udziału w takim turnieju i nie zdobyłem tak zaszczytnej ilości punktów
Prosiłbym o skasowanie tego wyniku
Pisałem już do organizatora w tej sprawie.
Nie brałem udziału w takim turnieju i nie zdobyłem tak zaszczytnej ilości punktów
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole