Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
kurde ja niby do gor mam blisko na wyzynach zyje a jak bym gdzies sie wspinl znajac moje szczescie zabilbym sie na kazdym szlaku ]:-> wiec gratuluje wszystkim wspinaczkowicza ktozy wracaja cali? no zywi ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Mój pies nie lubi suchej karmy dla psów. Zrozumiałe. To dostaje mięso w galaretce i parówki od czasu do czasu. Ale jak on mi dzisiaj zaprotestował zjedzenie parówki no to mnie szlag normalnie trafił.
Poza tym, Warszawa o 5 nad ranem jest dziwna i brzydko pachnie
Poza tym, Warszawa o 5 nad ranem jest dziwna i brzydko pachnie
- Tiger Brown
- Kradziej
Nie chciał zjeść parówki ? Mądra psina.
Zależy gdzie nos wściubić. I co to w ogóle znaczy "dziwna" ?Poza tym, Warszawa o 5 nad ranem jest dziwna i brzydko pachnie
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
na kacu o 5 tez by ci sie dziwna wydawalaTiger Brown pisze:Nie chciał zjeść parówki ? Mądra psina.
Zależy gdzie nos wściubić. I co to w ogóle znaczy "dziwna" ?Poza tym, Warszawa o 5 nad ranem jest dziwna i brzydko pachnie
hmm ale warszawa jest dziwna zeczywiscie nie podoba mi sie to miasto smierdzi spalinami
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
- Tiger Brown
- Kradziej
Aaaa, znaczy Katylina się z pieskiem ocalałą zagrychą dzielił ! No to ja się tym bardziej psu nie dziwię - sam wypił, zakąskę zostawił i teraz porządnego psa jakąś parówką chce zbyć. Też bym się obraził. I nie tknął.max pisze:na kacu o 5 tez by ci sie dziwna wydawala
hmm ale warszawa jest dziwna zeczywiscie nie podoba mi sie to miasto smierdzi spalinami
A że śmierdzi spalinami... wystarczy pomieszkać w Ś-mieściu dostatecznie długo, aż się przestanie zauważać.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Jak się nazywa koleś chodzący za muzykami?Pawełek pisze:wk*rwiają mnie wszystko wiedzący gitarzyści, a najbardziej tacy co myślą, że granie na perkusji jest dla idiotów.
- Perkusista.
PS. Tak, gram na gitarze
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Dobra, dość, bo Pawełek jeszcze gotów wziąć to na serio
ej ja słyszałem taki:
kiedy perkusista staje się muzykiem?
jak zacnie grać na gitarze.
albo
- Co myśli wokalista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, trzeba je będzie gdzieś zabrać po koncercie, może uda się kilka zaliczyć.
- Co myśli gitarzysta przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, pewnie wokalista je gdzieś zabierze, trzeba się zabrać z nim, może uda się jakąś zaliczyć.
- Co myśli basista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, więc pewnie po koncercie wokalista z gitarzystą zrobią imrezkę, zabiorę się z nimi, nie będe sam siedział.
- Co myśli perkusista przed koncertem ?
- 1.. 2.. 3.. 4.. , 1.. 2.. 3.. 4..
kiedy perkusista staje się muzykiem?
jak zacnie grać na gitarze.
albo
- Co myśli wokalista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, trzeba je będzie gdzieś zabrać po koncercie, może uda się kilka zaliczyć.
- Co myśli gitarzysta przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, pewnie wokalista je gdzieś zabierze, trzeba się zabrać z nim, może uda się jakąś zaliczyć.
- Co myśli basista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, więc pewnie po koncercie wokalista z gitarzystą zrobią imrezkę, zabiorę się z nimi, nie będe sam siedział.
- Co myśli perkusista przed koncertem ?
- 1.. 2.. 3.. 4.. , 1.. 2.. 3.. 4..
Ja znam w innej wersji, kończącej się na basiście:
E-E-E-E-E-E-E-E-G-G-G-G-A-A-A-A
Chodzi o standard dla kart graficzny z lat 80-tych?Tomash pisze:Ja znam w innej wersji, kończącej się na basiście:
A licky boom boom down!!!