Raging heroes - http://www.ragingheroes.com/
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Raging heroes - http://www.ragingheroes.com/
Witam.
Czy ktos zamawial z was moze juz figurki stamtad, z ich Anniversary Edition? Nigdzie nie moge znalezc zdjec jak wyglada Eleriel & Alaniel w czesciach jakie sa w zestawie. Bo zdjecia jakie sa na ich stronie przedstawiaja tylko 3d sculpt, a potem mastera z zywicy. Nauczony doswiadczeniem, wiem ze nie tak wyglada zestaw ktory dostaje sie w paczce. Udalo mi sie znalezc na paru stronach review np Ashary tej pierwszej premierowej i jak wyglada w realu w czesciach, potem jak byla jej Anniversary Edition to tez w miare pokazali z czego sie sklada. W wypadku Eleriel & Alaniel jest tylko opis. Podkreslam, ze chodzi mi o Anniversary Edition, bo pierwsza edycja wiem jak wyglada (mialem w reku zawartosc blistera). Z gory dzieki za help. Zastanawiam sie czy sobie kupic do konwersji BSB dla DE (oczywiscie zamieniajac szmate, bo to cos sie w ogole na sztandar nie nadaje).
Czy ktos zamawial z was moze juz figurki stamtad, z ich Anniversary Edition? Nigdzie nie moge znalezc zdjec jak wyglada Eleriel & Alaniel w czesciach jakie sa w zestawie. Bo zdjecia jakie sa na ich stronie przedstawiaja tylko 3d sculpt, a potem mastera z zywicy. Nauczony doswiadczeniem, wiem ze nie tak wyglada zestaw ktory dostaje sie w paczce. Udalo mi sie znalezc na paru stronach review np Ashary tej pierwszej premierowej i jak wyglada w realu w czesciach, potem jak byla jej Anniversary Edition to tez w miare pokazali z czego sie sklada. W wypadku Eleriel & Alaniel jest tylko opis. Podkreslam, ze chodzi mi o Anniversary Edition, bo pierwsza edycja wiem jak wyglada (mialem w reku zawartosc blistera). Z gory dzieki za help. Zastanawiam sie czy sobie kupic do konwersji BSB dla DE (oczywiscie zamieniajac szmate, bo to cos sie w ogole na sztandar nie nadaje).
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- ibniblis23
- Kontakt:
Narazie jeszcze nie, jak juz to pewnie okolice wrzesnia. Ja mam Ashare te pierwszo (limited) edycyjna i jest sliczna... chociaz to tez mysle kwestia malowania (nie mojego;p). W kazdym razie wiem z tego w jak drobnych czesciach sa ich figsy i chcialbym miec zdjecia rozpakowanych pudelek z tych Anniversary Edition. Anyone pls?
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Zachęcam do skorzystania z oferty naszego otwierającego się sklepu. Mamy większość figurek Raging Heroes dostępnych od ręki. W związku z ciągłą budową witryny i w razie zainteresowania tymi świetnymi figurkami zachęcam do kontaktu ze mną na PW.
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
- ibniblis23
- Kontakt:
mysle, ze skorzystam... ale zanim co i w ogole... to daloby sie takie zdjecia, ten tego tu? ;p
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris

Ave
Niedźwiedź
- ibniblis23
- Kontakt:
Dzieki
Strasznie to denerwujace z RH ze kupuje sie w pewnym sensie kota w worku...

- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Lud prosił, Lud otrzymał 

Chętnych do zakupu zapraszam tymczasowo na PW.
Ave
Niedźwiedź

Chętnych do zakupu zapraszam tymczasowo na PW.
Ave
Niedźwiedź
- ibniblis23
- Kontakt:
lud dziekuje
czy ja dobrze widze w takim razie, ze jedynym 'niezbednym' laczeniem miedzy metalem a zywica jest 'dlon' tej laski 'przedniej' ? Mowiac inaczej, jesli nie chce uzyc zywicznego przescieradla, a chce zrobic normalna szmate z innych bitsow, to musze odtworzyc tylko jej dlon w konwersji? Moglbym jeszcze prosic o zblizenia w temacie dokladnosci odlewu?
i dzieki jeszcze raz
za jakis miesiac czy dwa, chetnie napisze Ci na priv i pewnie zostane Twoim klientem 

- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Właśnie jesteśmy po przeprowadzce siedziby firmy na Pomorze, a konkretniej do Słupska - stąd nasze milczenie, bowiem od 3 dni byliśmy bez internetu. Sklep wystartuje do końca najbliższego tygodnia - obecnie jesteśmy przy końcu testowania płatności elektronicznych i innych drobnych szczegółów. Wrzucimy info jak tylko wystartuje.
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Obecnie na stanie mamy dwie sztuki i oczywiście będziemy go systematycznie domawiać. Problemem może być jego cena, ale myślę, że jakość produktu jest naprawdę megawysoka. Tak więc jak by ktoś był zainteresowany to zapraszam - dwie sztuki są dostępne od ręki 
Ave
Niedźwiedź
PS: Małe sprostowanie - oczywiście mamy dwie sztuki tego starego wzoru, także tym bardziej towar jest atrakcyjny - jak mi bowiem wiadomo nie będzie już dostępny poprzedni wzór.

Ave
Niedźwiedź
PS: Małe sprostowanie - oczywiście mamy dwie sztuki tego starego wzoru, także tym bardziej towar jest atrakcyjny - jak mi bowiem wiadomo nie będzie już dostępny poprzedni wzór.