DMP 2012 Wypożyczalnia
DMP 2012 Wypożyczalnia
Ten temat też się przyda (i imo najemnikowy oraz wypożyczalnia mogłyby być podpięte)
Zapożyczę 8 pegazów oraz 4 gralowców zapłata wiadoma
Zapożyczę 8 pegazów oraz 4 gralowców zapłata wiadoma
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
4 demigryfy zapłata wiadoma
Ostatnio zmieniony 30 lip 2012, o 17:37 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Jasif pisze:3 kameleony pożyczę od kogoś.
Niby mam i niby do pożyczenia ale jak nie wyczaruję tych pegazów i grali to muszę mieć coś w rezerwie do grania
więc póki co trójkę pożyczę
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-
- Mudżahedin
6 terradonów zapłacę x2
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
tutaj pewnie 4 pomalowane znajdę pewnie ridersów od nich też wyszukam ;D ale sytuacja jak wyżej, będę miał grale i pegazy pożycze lizakiCaptain Kocoń pisze:6 terradonów zapłacę x2
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
UP!Szymon pisze:4 demigryfy zapłata wiadoma
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
20 Infernal guardów/krasnolódów chaosu z HW+Shield potrzebuję.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2012, o 20:24 przez krusk, łącznie zmieniany 1 raz.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
6 Murfangów potrzebne! Płacone w płynnym złocie lub przezroczystym srebrze!
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jak ktoś coś chec z Lizaków pożyczyć to pisać na PW , będę w weekend w domu to przeszukam kartony i odpowiem
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Szukam :
5 fasta do DE
2 rydwany
5 fasta do DE
2 rydwany
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"