Lubelska Liga Warhammera - Sezon 2
Re: Lubelska Liga Warhammera - Sezon 2
xlakos vs Kamil
2400 euro moj format
zyskałem 1015
straciłem 1029
różnica 14
wynik 10:10
co do Pijawki Dusz (0 ze śmierci)
to owszem wchodzi ona na 7+ ale ma zasięg 12cali wersja powiększona ma 24 ale wchodzi na 10+ a tam na pewno było ponad 12 cali.
2400 euro moj format
zyskałem 1015
straciłem 1029
różnica 14
wynik 10:10
co do Pijawki Dusz (0 ze śmierci)
to owszem wchodzi ona na 7+ ale ma zasięg 12cali wersja powiększona ma 24 ale wchodzi na 10+ a tam na pewno było ponad 12 cali.
Też to sprawdziłem, niestety tym razem telefon do Twojego przyjaciela pomógł mi.xlakos pisze:co do Pijawki Dusz (0 ze śmierci)
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
No tak, dzwonią do mnie i pytanie "- Na ile wchodzi zerówka z Death? - Na 7+. - OK, papa."Kamil.Sz pisze:Też to sprawdziłem, niestety tym razem telefon do Twojego przyjaciela pomógł mi.xlakos pisze:co do Pijawki Dusz (0 ze śmierci)
I teraz ja jestem oszukistą, bo nie domyśliłem się na jaką odległość jest mag i cel...
Snajper - ruszaj swój ogrzy mięsny zad do kazamatów nienawiści po solidny wp****ol od kozic.
Ja mogę zagrać tak kontrolnie jak ktoś reflektuje ale nie ukrywam że najchętniej dorwałbym Snajpera bo miałbym już ligę z głowy
Na weekendzie może być ciężko, nie da da rady teraz czwartek/ piątek?
- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
A to 1600 z lordami czy bez ?? Ja chyba wybiorę 1300 z lordami jakbym zmienił zdanie to dam znac. Ja moge grac od dzisiaj do soboty bo w niedziele wyjeżdżam i 3 dni mnie niema.xlakos pisze:a jestem wstępnie chętny na ten wekend ale jeszcze nie wiem kiedy i czy na pewno wpadłbym ze snajperem i byśmy trzasneli lige ja z Karolem a Ty z nim. pozdrawiam
p.s. Karol na jakie punkty chcesz ze mną grać? ja z Tobą na 1600.
- DrzewkoMen Karol
- Wałkarz
Ok to sobota. Bojo powiedział że jak co to nam otworzy piwnice w łęcznej. to może coś ok. 11 żebyśmy te 2 bitwy zagrali??
ok dziś zagrałem 2bitwy z Turkiem:
I Bitka na 1600 z lordami i całym ubawem jaki można mieć bez ograniczeń:
Bojo: zdobyte 439,
Turek:zdobyte 759,
różnica: 320
wynik 12: 8 z przewagą Turka
(katowałem swoją rozpę na krzyczącym lordzie i 3 basie do spółki, bez antymagii, a przeciwnik ma BoH...daje rade. Lipa że przez całą grę lord nie doszedł do kombatu i mimo efektownego krzyczenia, musiał się na koniec bitwy pożegnać z żywotem...gdyby nie to to bym wygrał 11:9...ale cóż)
II Bitka 2600 i też pełen hard-core
tutaj było ciekawej...4basie+lord do krzyku i 4levelowy mag! (o jak brakowało tego...) przeciwnik też BoH...jedyna co się w rozpach zmieniło to że więcej trochu śmiecia i dodane vargheisty oraz 4levelowy nekro, a u Turko kolejny oddział WL i spearElfy 20 i jakies tam śmieci.
Ogólnie rzeźnia i moc krzyków zjadły jeden oddział WL i sporo reszty armii, a drugi oddział WL już nie uciekł(jak w 1 bitwie...) i dostał mocną kanapkę po czym uciekł.
Bojo: zdobyte 2655
Turek: zdobyte 556
różnica 2099 co daje wynik 20:0 dla mnie
rozpa na krzykach jest mega i nawet euro z moją opcją 2+1 jest syta! Armia gdzie jest tylko 3krzyki i 2varghulfy daje rade
Dzięki dla Turka za grę i naprawdę było momentów gdzie bywało groźnie i tylko kości dopomogły/niedopisały przeciwnikowi (ale tak było w obie strony...1 Bitwa fart Turka, 2 mój)
:*
teraz poluje na Kotsona...napisał mi dziś na PM że nie ma go w LBN i chyba zrezygnuje z ligi nie wiem czy się stawi jutro u mnie i czy go dorwę...natomiast z Jarkiem też mam ciężko i nie wiem czy zagram wszystkie mecze do kolejnego etapu..
I Bitka na 1600 z lordami i całym ubawem jaki można mieć bez ograniczeń:
Bojo: zdobyte 439,
Turek:zdobyte 759,
różnica: 320
wynik 12: 8 z przewagą Turka
(katowałem swoją rozpę na krzyczącym lordzie i 3 basie do spółki, bez antymagii, a przeciwnik ma BoH...daje rade. Lipa że przez całą grę lord nie doszedł do kombatu i mimo efektownego krzyczenia, musiał się na koniec bitwy pożegnać z żywotem...gdyby nie to to bym wygrał 11:9...ale cóż)
II Bitka 2600 i też pełen hard-core
tutaj było ciekawej...4basie+lord do krzyku i 4levelowy mag! (o jak brakowało tego...) przeciwnik też BoH...jedyna co się w rozpach zmieniło to że więcej trochu śmiecia i dodane vargheisty oraz 4levelowy nekro, a u Turko kolejny oddział WL i spearElfy 20 i jakies tam śmieci.
Ogólnie rzeźnia i moc krzyków zjadły jeden oddział WL i sporo reszty armii, a drugi oddział WL już nie uciekł(jak w 1 bitwie...) i dostał mocną kanapkę po czym uciekł.
Bojo: zdobyte 2655
Turek: zdobyte 556
różnica 2099 co daje wynik 20:0 dla mnie
rozpa na krzykach jest mega i nawet euro z moją opcją 2+1 jest syta! Armia gdzie jest tylko 3krzyki i 2varghulfy daje rade
Dzięki dla Turka za grę i naprawdę było momentów gdzie bywało groźnie i tylko kości dopomogły/niedopisały przeciwnikowi (ale tak było w obie strony...1 Bitwa fart Turka, 2 mój)
:*
teraz poluje na Kotsona...napisał mi dziś na PM że nie ma go w LBN i chyba zrezygnuje z ligi nie wiem czy się stawi jutro u mnie i czy go dorwę...natomiast z Jarkiem też mam ciężko i nie wiem czy zagram wszystkie mecze do kolejnego etapu..