Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
bęc, taki czołg.... do kompletu będzie jeszcze wilkowy Crusader czy jakośtam... Znowu Space Wolfy... Będę musiał wprowadzić bana na takie zlecenia za niedługo

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ban konieczny
, a czołg solidny ( jak na Ciebie, ofc)
.

Światełka ledwo świecą, chyba akumulatory siadły... Albo nie masz już siły w paluszku, żeby aero docisnąć
A tak serio - jasne światełka na jasnym pancerzu giną, trzeba mocniej dowalić, żeby był efekt świecenia.
Kreskowane białe zniszczenia mi nie pasują. Brudzing na dolnej części kadłuba jest namalowany, w sumie to brązowy kolor, a nie błoto. O ile to oczywiście błoto, a nie jakiś tam osad, czy kurz, ale jednak aero nie jest lekarstwem na całe zło
Runy całkiem dobre (choć miejscami nierówne), otarcia też. Okopcenia dobre, ale nie rozumiem, czemu te osłony przy kominach mają czyste żeberka wewnątrz... Dziwnie to troszku wygląda, wiesz, Miśku?
Aha, no i te heavy boltery są całe czarne.
Tu mogę powiedzieć, że model ładny, staranny, czysto wykonany, ale widać że do gierczenia i są jakieś ograniczenia jakościowe.

Kreskowane białe zniszczenia mi nie pasują. Brudzing na dolnej części kadłuba jest namalowany, w sumie to brązowy kolor, a nie błoto. O ile to oczywiście błoto, a nie jakiś tam osad, czy kurz, ale jednak aero nie jest lekarstwem na całe zło

Runy całkiem dobre (choć miejscami nierówne), otarcia też. Okopcenia dobre, ale nie rozumiem, czemu te osłony przy kominach mają czyste żeberka wewnątrz... Dziwnie to troszku wygląda, wiesz, Miśku?

Tu mogę powiedzieć, że model ładny, staranny, czysto wykonany, ale widać że do gierczenia i są jakieś ograniczenia jakościowe.
Nie no on jedzie na postojówkach bo to w dzień przecież jestSławol pisze:Światełka ledwo świecą, chyba akumulatory siadły... Albo nie masz już siły w paluszku, żeby aero docisnąćA tak serio - jasne światełka na jasnym pancerzu giną, trzeba mocniej dowalić, żeby był efekt świecenia.

To nie błoto, to osad, pył i brud, nic z mokrych rzeczy (klient taki pył chciał to niech ma), ja osobiście wolałbym go obryzgać mokrym błotem ze śniegiem..Sławol pisze: Kreskowane białe zniszczenia mi nie pasują. Brudzing na dolnej części kadłuba jest namalowany, w sumie to brązowy kolor, a nie błoto. O ile to oczywiście błoto, a nie jakiś tam osad, czy kurz, ale jednak aero nie jest lekarstwem na całe zło![]()
Co z niedopaczenie! Dobrze, że to wypaczyłeś bo ja o tym zwyczajnie zapomniałemSławol pisze: Runy całkiem dobre (choć miejscami nierówne), otarcia też. Okopcenia dobre, ale nie rozumiem, czemu te osłony przy kominach mają czyste żeberka wewnątrz... Dziwnie to troszku wygląda, wiesz, Miśku?Aha, no i te heavy boltery są całe czarne.

No on będzie jeździł ostro po polu bitwy, stąd też wymienne bronie i szyberdach. Jakość cięta trochę pod tym kątem. Kolejny z tej serii też nie będzie jakimś wybitnym dziełem sztuki tylko porządnym stołowym czołgiemSławol pisze: Tu mogę powiedzieć, że model ładny, staranny, czysto wykonany, ale widać że do gierczenia i są jakieś ograniczenia jakościowe.

- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Zajebiście jak zawsze ale wyszorowałbym mocniej (odrapał) elementy włazów które upadają na ziemie podczas desantu -to te wszystkie wystające elementy na drzwiach...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
ufff, nareszcie skończyłem te dziady... w sumie fajne chopoki.

Ctan wez ich do Ajvaiheimu z przyjemnoscia sie im przyjrze z bliska, o ile jeszcze nie poszli na aukcji
Jutro wyruszają w podróż do krainy kangurów także już za późno, przez miesiąc czasu je ze sobą nosiłem...
Damm itctan pisze:Jutro wyruszają w podróż do krainy kangurów także już za późno, przez miesiąc czasu je ze sobą nosiłem...

nareszcie coś z fantasy, cały czas muszę się wykazywać inicjatywą żeby malować nie 40k... Podstawka za niedługo też będzie - imperialny chopek łapiący błyskawicę na klatę 

- MomoTheKiller
- Chuck Norris
rewelacyjne... bardzo podoba mi się taki klimat.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Fajne fajne. Ladnie powyciągałes wszystkie przejścia. Troche mnie tylko dziwi ze nie zrobiłeś jej świecących oczek
i nie użyłes złotego na nacycniku i diademie choć tak też wygląda fajnie 

Bo to nie miała być Dark Elfka, tylko Drowka. Kiecka co prawa jest za kolorowa jak na Drowa ale założyłem, że Drowki wiedźmy mogą się ubierać bardziej cyrkowo^Karpiu^ pisze:Fajne fajne. Ladnie powyciągałes wszystkie przejścia. Troche mnie tylko dziwi ze nie zrobiłeś jej świecących oczeki nie użyłes złotego na nacycniku i diademie choć tak też wygląda fajnie

a teraz póki co zabieram się za kończenie Vermin Lorda z FW....
Tylko po części ten zestaw, ogólnie jakoś nie przypadły mi do gustu te farbki,ARBAL pisze:Ładna, ładna, taka monochromatyczna... czy to zestaw Andrea do malowania czerni?
zazwyczaj maluję takie szrości, bez farb Anderi też można generalnie żyć

cienie:
Czarny
Nightshade Purple (Reaper)
Adeptus Battlegrey (GW Foundation)
Base (Andrea Black Paint Set)
1st Highlight (Andrea Black Paint Set)
midtony:
Codex Grey (GW)
Bleached Bone (GW)
światła
Morrow White (P3)