Witam, szukam rady.
Potrzebuję skądś wytrzasnąć kapelusze/hełmy slomkowe, w stylu azjatyckim, oczywiście pasujące rozmiarem do naszej ukochanej gry. Coś mniej więcej w ten deseń :
albo ten :
Z góry dziękuję!
pozdrawiam
Słomkowe kapelusze/hełmy
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Słomkowe kapelusze/hełmy
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
A szukałeś u żołnierzy Vietcongu w skali 1:35? Oni tez czasami nosili takie śmieszne kapelusze, jakby poszukać w in-boxach firm modelarskich (np. Tamiya) u żołnierzy Vitecongu może by się coś znalazło
Zakon NMM trzeba tępić, niszczyć, wypalać rozgrzanym do czerwoności żelazem! Oczywiście żelazem pociągniętym metalizerem
Znajomy robił swoim Cathayskim Warriorow z zaślepek do śrub, ale ja chcę bardziej stożkowate, więc chyba faktycznie jestem skazany na odlewanie.
Skinki z Viet Congu nadchodzą
Skinki z Viet Congu nadchodzą
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Użyj papieru z taką teksturą, żeby się nie rozmoczył później możesz opryskać go lakierem.
Bo to byli wieśniacy. Od razu Full Metal Jacket mi się przypomniało, jak ten facet strzelał ze śmigłowca do Wietnamczyków na polach, mówiąc, że oni wszyscy są z Vietcongu, więc wygląda na to, że mieli takie kapelusze.Bloodwar pisze:A szukałeś u żołnierzy Vietcongu w skali 1:35? Oni tez czasami nosili takie śmieszne kapelusze, jakby poszukać w in-boxach firm modelarskich (np. Tamiya) u żołnierzy Vitecongu może by się coś znalazło