Dastor
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Dastor
Zapłaciłem człowiekowi 110zł za Thundertuska dwa tygodnie temu. Na początku odpisywał na wiadomości, później jakby przestał, bo niby był na działce (co nie przeszkadzało mu w odczytywaniu pw, widocznie działki nie obsługują klawiatur). W zeszły poniedziałek napisał, że wysłał paczkę priorytetem, nie doszła do dzisiaj. Prośby o potwierdzenie wysyłki zostają bez odpowiedzi. Ktokolwiek zna typa? Z tego co widzę na forum, to jest z Nemezis.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
z poniedzialku zeszlego, Dymitr. Powinna juz byc jak Dastor wyslal ja priorytetem
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
@Afro, zapytaj się któregoś z trolli (Nemezis): Manfred, Kalafior, Kotlet, Rince, itd...
Ogólnie to Dastor jest osobą znaną w środowisku warszawskim i masterowym chyba też.
Ogólnie to Dastor jest osobą znaną w środowisku warszawskim i masterowym chyba też.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
533807900
Dastor Cię nie oszukał na pewno, są wakacje i nie siedzi w necie non stop.
Zadzwoń i na pewno się dogadacie.
pozdro
Dastor Cię nie oszukał na pewno, są wakacje i nie siedzi w necie non stop.
Zadzwoń i na pewno się dogadacie.
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
tak wiem, źle przeczytałem. jestem pewny że sprawa się wyjaśni na dniachPacek pisze:z poniedzialku zeszlego, Dymitr. Powinna juz byc jak Dastor wyslal ja priorytetem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.