:łoł: :łoł::łoł::łoł::łoł:Lunn pisze:chodzi o LOL czy o ŁOŁ?
Bandy w Mordheimie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W DRUGI DZIEŃ POLCONU!Sykstus pisze:To już musisz czekać na skavenblight Tam gdzieś w Dębowej Tarczy grają ale nie umiem ci powiedzieć gdzie dokładnie Wpadnij W Pierwszy dzień Polcona jest turniej w Mordka
W drugi, w drugi, w drugi, w PIĄTEK! Niezależnie od tego, co na stronie jest napisane
A co do nauki... tak, można się u nas nauczyć. Jeno potrzebne są tu chęci do czytania podręcznika, a nie tylko malowania figsów...
POZA TYM:
Zaraz coś pourywam. Bez względu na to, czy masz zamiar grać w jakiś system codziennie nałogowo, w soboty, raz na rok czy wcale, wchodząc na jego forum postaraj się nie śmiecić! Jest temat o bandach? Jest. Jak wół. Wszystkie tematy na Mordheim są na tej samej stronie. Tak trudno poczytać? Tak trudno znaleźć? Jeśli uważasz swój czas za tak cenny, pomyśl o moim.
Przenoszę.
P.S. Beastman fajny. Przypomina trochę moją Kasię... chociaż Kasia ma cycki, bo jest beastwomenką z Opętanych no i jest znacznie gorzej pomalowana, ale ja sobie tak do gry maluję tylko
A właśnie
Ostatnio jakoś tak mnie naszło żeby pograć w Mordheim, nawet mam chętnych do zbierania band ( w przeciwieństwie do WFB).
Mnie sie najbardziej podobają Banici. I tu moje pytanie:
jak się tym gra? w sensie czy przyjemnie i miło, czy są to ultra- plewy.
chodzi mi o to czy ktos miał styczność z Banitami. klimatem i sytlem odpowiada mi bardzo chciałbym tylko się dowiedzieć czy jest to banda powergamerska czy wręcz odwrotnie
Swoją drogą mam nadzieję że jednak nie jest
Ostatnio jakoś tak mnie naszło żeby pograć w Mordheim, nawet mam chętnych do zbierania band ( w przeciwieństwie do WFB).
Mnie sie najbardziej podobają Banici. I tu moje pytanie:
jak się tym gra? w sensie czy przyjemnie i miło, czy są to ultra- plewy.
chodzi mi o to czy ktos miał styczność z Banitami. klimatem i sytlem odpowiada mi bardzo chciałbym tylko się dowiedzieć czy jest to banda powergamerska czy wręcz odwrotnie
Swoją drogą mam nadzieję że jednak nie jest
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A tam
U mnie raczej nikt nie gra w Mordheim , a z "Bliską mi Osobą" i przyjaciółką chcemy zacząć grać.
Póki co nie martwimy się oficjalnością band
U mnie raczej nikt nie gra w Mordheim , a z "Bliską mi Osobą" i przyjaciółką chcemy zacząć grać.
Póki co nie martwimy się oficjalnością band
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To fakt. Nieoficjalne bandy mają swój urok [sama mam jedną], tak jak wszelkie HR. I wszystko ok, póki gra nie wciągnie Cię na tyle, żeby grać turniejowo a turniejowo to już tylko na oficjalnych zasadach i bandach.Sykstus pisze:Nom ale po pewnym czasie się okaże że jedna z nich będzie tak przegięta że szok Nie oficjale są po prostu nie wyrównane... A że "Bliską Ci Osobą" to bardzo dobrze Trzeba wprowadzać płeć piękną do sportu
Płeć piękna? Przekichane. Nie dopuszczaj jej do figurek. Można zaakceptować i wyleczyć kobietę która za dużo pije, pali, gra w ruletkę albo ogląda za dużo brzydkich filmów. Ale jak się wciągnie w figurki to przepuści więcej kasy niż na hazard
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Mam pytanko: czy opłaca się grać bandą Białych Wilków?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jest jeden powód dla którego sie nie opłaca .. Banda nieoficjalna czyli nie zagrasz na turnieju. Tyle minusów z mojej strony
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Dobra ja już się napaliłem na Witch Hunterów jakie modele można wykorzystać poza Biczownkiami i Kapłanami Sigmara?
Lub kupić fixy Witch Hunterów jakie proponuje GW do Mordheima.
While faithless traitors still live, there can be no forgiveness.