Każdy będzie mógł poznać swoje miejsce w szeregu

Moderator: Yudokuno
Pomarzyć zawsze możnaArtein pisze:ja już poczyniłem pierwsze kroki w celu owej detronizacji....Jedy Knight pisze:Widzisz tą 300 osobową kolejkę?Ritchie pisze:(i strącić Jankiela z podestu tudzież zająć jego miejsce w światku graczy DE w Polsce).
Ustaw się na końcu.
Oni wszyscy chcą zdetronizować Jankiela.
zostanę Mistrzem 7ed Dark Elfów![]()
życieArtein pisze:ja już sobie popykałem z mega klimatyczną rozpą....
szału nie było ale niefarta miałem.... jak można w 3 bitwach pod rząd nie zdać liderki na BG z Noblem (zawsze 6 i 5) a potem zostać dogonionym?! ;/ ehhhh
Cześć Aragrod.Aragrod pisze:Witajcie, jestem Aragrod.
Wszystko jest w porządku. Wkrótce się przekonasz, że w porównaniu z innymi książkami sprawa ma się zupełnie inaczej.i nie jestem pewny czy wszystko jest w pożądku w mojej książce.
Kusznicy są ok. Mają 24 cale zasięgu, mogą wystrzelić dwa razy przy -1 do trafienia.Mam jeszcze jedno pytanie. Kogo na początek polecacie kupić, bo ja zastanawiam się nad kusznikami. I ile oni mają zasięgu?
SPELL CHECK!Aragrod pisze:Witajcie, jestem Aragrod. Dobiero zaczynam grę DE i grę w Warhammera więc będę miał pare pytaj. Otórz mam już podstawową książkę DE i zobaczyłem, że np. wojownicy DE są tani jeśli chodzi o punkty(8 punktów z tarczą). Albo Egzekutorzy 11 punktów. porównując z innymi książkami jest to moim zdaniem troche mało i nie jestem pewny czy wszystko jest w pożądku w mojej książce. Mam jeszcze jedno pytanie. Kogo na początek polecacie kupić, bo ja zastanawiam się nad kusznikami. I ile oni mają zasięgu?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
z ust mi to wyjąłeś Bison zapodaj jakieś swoje rozpiskiYudokuno pisze: Na początku masakrowany, teraz sam doprowadzam do masakry bretkę, krasnoludy i o&g. Nad innymi armiami jeszcze pracuje, ale trudno mi jest znaleść złoty środek na WE i VC. [/b]stary, to Ty albo kości piłujesz, albo geniuszem jesteś!
wyjęłaśVincent pisze: z ust mi to wyjąłeś Bison zapodaj jakieś swoje rozpiski
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
hehe! Mamy swojego szpiega w lesieDr Crane pisze: acha ...i mimo mych słodkich konszachtow z leśnymi braćmi, prosze mi tu nie zarzucac że nie jestem lojalny Druchii, albo że zaczalem grać DE bo zwietrzylem swietny interes![]()
Zresztą ...a może prawdziwy DE własnie to by wymienił jako swoj powód?