No wiec postrach forow wrocil
Czemu nikt wczesniej mi nie powiedzial ze magiczne 'za 2 tygodnie' nastalo i forum juz dziala ??
Guess who's back :P
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
no to zaroi się w galerii od kup
Bo złe fora żeś czytałHashmallum pisze:Czemu nikt wczesniej mi nie powiedzial ze magiczne 'za 2 tygodnie' nastalo i forum juz dziala ??
...nie wspominając nawet o moderowaniu
Myślałem, że Ci Muk powie? To przeca Twój ziom ze studia?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
No powinien powiedziec, siurasek ale dobra widze ze wszystko jest ok i ekipa tez dopisuje
Dobra, koniec lizania się po fiutkach, wrzucaj do galerii foty ostatnich dzieł swoich i ziomków z Leprechauna
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
no własnie - gdzie jest ten dział reklamowy? mozna poprosic o jakis link?
Może jednak czas skończyć. Jest remat do spamowania tutaj:
http://www.wfb-pol.org/forum/viewtopic. ... a9c7130180
http://www.wfb-pol.org/forum/viewtopic. ... a9c7130180
A licky boom boom down!!!