i pospadają z transformacjiGrolshek pisze:To weź 6 Trolli i ta czarka będzie cię mogła cmoknąć w policzek.

daj tęczowych z MR3 i masz wyjebane

Moderator: JarekK
i pospadają z transformacjiGrolshek pisze:To weź 6 Trolli i ta czarka będzie cię mogła cmoknąć w policzek.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jakoś wolę ustawionych po 7 Rycków Khorne'a - to jest 21 ataków z S5 z góry i 14 z S4 z dołu z ASv 1+. Czasami nie daję im nawet sztandaru, jak nie mam punktów, bo samą sieką nabijają CR. Jedyny ból jest taki, że najlepiej wjechać od boku, bo od przodu nie zawsze sobie radzą.Kedo pisze:Zależy komu się co sprawdza u mnie klepacz się nie sprawdza bo za szybko mi pada od ścierwa a nie spadł z większego demona khornaA nasze rydwany są uniwersalne na wszystko dobre to jak oddział warriorów tylko że za 150 pkt
Ja nie gram, bo moja wizja tej armii zakłada zakutych w blachę badassów. =DUrtrax pisze:Ja tego nie rozumiem... dlaczego nikt nie gra na maruderach khorna z flailami. Przecież za 240 pkt jest 40 ataków z siłą 5 dobrym wsem i inicjatywą tylko wszyscy tych warriorów używają...