DMP 2012 Wypożyczalnia
- Big Boss M.
- Falubaz
Re: DMP 2012 Wypożyczalnia
Pilnie potrzebuję 20 Stromverminów i 10 giantratów z poganiaczami ! Zapłata standard
graty bede miał, ale tylko je...zainteresowany?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
5 demigryfów
Celestiala i Hysha
Pożyczę pilnie
Celestiala i Hysha
Pożyczę pilnie
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Mogę ci pożyczyć tyle że malowanie jest nieskończone(ale nie powinno być problemu bo podstawowe kolory ma nałożone)Handelson pisze:Może ktoś pożyczyć terrorgheista? Płace procentami .
- Kedziorson
- Masakrator
2 rydwany chaosu... i 8 szt. marasów
oferuje lokalny bro lub inne modele chaosu
oferuje lokalny bro lub inne modele chaosu
Zapożyczymy duże wiaderko zombie . Sztuk 60 około Zapłata wiadoma
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Rozumiem że mam brać ?Handelson pisze:Super, dziękuje bardzo , ma ktoś może jeszcze 2 Crypt Horrory?Irek_Dwarf pisze:Mogę ci pożyczyć tyle że malowanie jest nieskończone(ale nie powinno być problemu bo podstawowe kolory ma nałożone)
Gokish pisze:Zapożyczymy duże wiaderko zombie . Sztuk 60 około Zapłata wiadoma
Dalej 60 sztuk zombie potrzebne
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych