Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a ja jestem wykwalifikowanym perkusista od 4 lat ;]
skonczylem nawet szkole muzyczna, gdzie liznalem granie na pianinie
na gitarze tez grac umiem (lead guitar dam rade) co tworzy ze mnie muzyka
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
hehe wygladasz jak palekr z mojej kapeli i ma podbno doswiaczenia jak ty ;]Furion pisze:a ja jestem wykwalifikowanym perkusista od 4 lat ;]
pozdrawiam
Furion
Skavenblight pisze:Niszcz sztuczne fiuty! 100% nienawiści!
Hhehe ...Pawełek pisze: - Co myśli wokalista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, trzeba je będzie gdzieś zabrać po koncercie, może uda się kilka zaliczyć.
- Co myśli gitarzysta przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, pewnie wokalista je gdzieś zabierze, trzeba się zabrać z nim, może uda się jakąś zaliczyć.
- Co myśli basista przed koncertem ?
- W pierwszym rzędzie stoją fajne laski, więc pewnie po koncercie wokalista z gitarzystą zrobią imrezkę, zabiorę się z nimi, nie będe sam siedział.
- Co myśli perkusista przed koncertem ?
- 1.. 2.. 3.. 4.. , 1.. 2.. 3.. 4..
to pewnie kazdy zna
-Co zrobić żeby gitarzysta przestał grać ?
- Dać mu nuty
PS. Tak, gram na gitarze
Perkusja - Swietny instrument - zawsze mi sie wydawalo ze starsznie trudny ... nie ma nic lepszego niz szybka podwójna stopa .. jak Slayer \m/Pawełek pisze:wk*rwiają mnie wszystko wiedzący gitarzyści, a najbardziej tacy co myślą, że granie na perkusji jest dla idiotów.
niech się j*bią!
:(:(:(:(
urazili moje uczucia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Hoł, hoł, hoł! Wróciłaaaam!
Pogoda była zazwyczaj piękna, towarzystwo zazwyczaj znakomite, jedzenie dobre, oranżada z Żabieńca za jedyne 60 gr [ach ten smak E-344 i E-543!] a inne rzeczy też wypadły jak najlepiej
Skavenblight wróciła, Jeźdzcy Apokalipsy nadchodzą!św. Jan pisze: 1 I widziałem, gdy otworzył Baranek jedną z onych pieczęci, i słyszałem jedno ze czterech zwierząt mówiące, jako głos gromu: Chodź, a patrzaj!
2 I widziałem, a oto koń biały, a ten, który na nim siedział, miał łuk, i dano mu koronę, i wyszedł jako zwycięzca, ażeby zwyciężał.
3 A gdy otworzył wtórą pieczęć, słyszałem wtóre zwierzę mówiące: Chodź, a patrzaj!
4 I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął pokój z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu miecz wielki.
5 A gdy otworzył trzecią pieczęć, słyszałem trzecie zwierzę mówiące: Chodź, a patrzaj! I widziałem, a oto koń wrony, a ten, co na nim siedział, miał szalę w ręce swojej.
6 I słyszałem głos z pośrodku onych czworga zwierząt mówiący: Miarka pszenicy za grosz, a trzy miarki jęczmienia za grosz; a nie szkodź oliwie i winu.
7 A gdy otworzył czwartą pieczęć, słyszałem głos czwartego zwierzęcia mówiący: Chodź, a patrzaj!
8 I widziałem, a oto koń płowy, a tego, który siedział na nim, imię było śmierć, a piekło szło za nim; i dana im jest moc nad czwartą częścią ziemi, aby zabijali mieczem i głodem, i morem, i przez zwierzęta ziemskie.
(Ap 6, 1-8)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Hoł, hoł, hoł! Wróciłaaaam!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja o 2... po południu .Skavenblight pisze:Kolejny się przeze mnie wykoleił
Ale jestem żywotna dzisiaj, nie spodziewałam się tego po sobie - wstaliśmy o 5
Nie ma to jak jazda PKSem z trzema plecakami różnej wielkości, torbą i dwoma rowerami, a potem jazda z tym stuffem ze Stadionu na Białołękę. Bezcenne!
Uff, skończyłem katalogowanie ostatniej dostawy do sklepu. Ilość pracy, jakiej wymagał plasticard z Plastructa, upoważnia mnie do nazwania się niezwykłym. Naprawdę masakra. Ale się uparłem
Z ciekawszych akcji: wczoraj po obejrzeniu ze znajomymi Transformersów (rewelacja, 9/10 - marsz do kin!) zapadła decyzja o zorganizowaniu imprezy. I tak zamiast wrócić do domu przed północą, wróciłem dziś w południe
Z minusów: zawaliłem poranne spotkanie
Z ciekawszych akcji: wczoraj po obejrzeniu ze znajomymi Transformersów (rewelacja, 9/10 - marsz do kin!) zapadła decyzja o zorganizowaniu imprezy. I tak zamiast wrócić do domu przed północą, wróciłem dziś w południe
Z minusów: zawaliłem poranne spotkanie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny