DMP 2012 Najemnicy
Re: DMP 2012 Najemnicy
.
Ostatnio zmieniony 7 sie 2012, o 10:34 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
to kto robi za piątą kolumnęDmtrij pisze:Hurraaaaaaaaaaaaa!Furion pisze:UWAGA!
Niemcom wysypał się człowiek ze składu na DMP! Szukają zastępstwa!
Chłopaki chcą pocisnąć wynik więc jak ktoś chce na tryhardzie i ciśnieniu pojechać, to dajcie mi znać na PM!
Niemiaszki mają w składzie Chaos Dwarves, Dark Elves, Daemons, Lizardmen
Kontakt via PM
pozdrawiam
Furion
Osoby chcące jechać a nie mające teamu pisać na PW.
xYz
Wczoraj niefortunnie wykruszył się nam zawodnik. Do teraz w Szczecinie nie można znaleźć wolnych kandydatów, więc zwracam się z prośbą do kogokolwiek. Jesteśmy tolerancyjni, więc wstęp ma każdy. Jeżeli znajdzie się ochotnik/ochotniczka, to proszę o kontakt na PW lub mój nr tel. 513938884. Zgłoszenie wysyłam dziś po 23, mam nadzieję, że ktoś zgłosi się do tego czasu. Wybaczcie, że tak późno.
@Squad
EMP, OnG, OK, WoC
Pozdrawiamy, Szczecin
@Squad
EMP, OnG, OK, WoC
Pozdrawiamy, Szczecin
To jak, nie ma ochoty nikt zagrać z Niemcami w składzie? Chłopaki są w porządku, a do teamu przygarną każdego!
Kontakt via PM albo kom 607171794
- CrazyChris
- Wałkarz
Haha. Nie nabijajcie sie za bardzo, bo akurat te "niemiaszki" sa ok.
Warto spedzic z nimi troche czasu, bedzie dobrze, jawohl
Warto spedzic z nimi troche czasu, bedzie dobrze, jawohl
m
moze Robson?Furion pisze:To jak, nie ma ochoty nikt zagrać z Niemcami w składzie? Chłopaki są w porządku, a do teamu przygarną każdego!
Zadzwoń do Niego i go namówBuszman pisze:moze Robson?Furion pisze:To jak, nie ma ochoty nikt zagrać z Niemcami w składzie? Chłopaki są w porządku, a do teamu przygarną każdego!
Albo może lepiej niech z nimi nie gra, bo jeszcze wygrają DMP
nieaktualne, juz mam kontakt!
Ostatnio zmieniony 9 sie 2012, o 13:00 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie jakby im podrzucic Karleego w tym stroju to odrazu by go fuhr.... znaczy sie kapitanem zrobiliShino pisze:ale niech od karlego wezmie stroj z poprzedniego boba jesli mialby jechac
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego