Koncert życzeń

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Koncert życzeń

Post autor: Semi »

intryga wroci:/ zal...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Zależy w jakim wydaniu... i nie jest tak zle bo jest dyscyplina, więc przynajmniej 9 generalskiej będzie zawsze. Udupi to trochę smoczego generała, ale może on będzie wyjątkiem?

Znika ASF :twisted:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Koniec z ASF'em !! :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

wertex
Chuck Norris

Post autor: wertex »

Zaczynam zbierać na nowe potworki do HE :)
EAT SLEEP CONQUER REPEAT

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

HE staną kawalerią teraz, chciałbym [-o<
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

"High Elves get a renewed court rule: No more always strike first, but units can get it back plus other effects if not accompanied by the wrong character (rolled before the game)."

Myślicie, że w tym chodzi o "Imiennych"? :?
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

mysle ze dostaniemy jakies kindredy na herosach, wiec jak WL hero bedzie w WL to beda mieli ASF, co pewnie nie wiele zmieni bo jak dadza nowe potworki to bedzie sie na nich gralo. Polityka GW jest prosta, skoro ludzie nakupywali teraz WL to trzeba ich znerfic i dac jakies nowe modele z wyjechanymi zasadami zeby na nich grac, wiec ja bym sie nie przejmowal strata ASF'a...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Tylko jest różnica między Always Strike First a Speed of Asuryan, prawda? Pewnie przerzutów To Hit to już HE mieć nie będą :wink:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

A tam tak sobie to tłumaczcie
Nakupowaliście elfów z toporami ( co za absurd wogle ...) to teraz będą wam stać na półce :lol2:
Mam nadzieje tylko ze Sm dostana taka zasadę jak mieli w 6 ed booku :roll:
No i kurcze ! Ślepy Eltharion musi wrócić reszta jest nie ważna :mrgreen:

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Eltharion pisze: Nakupowaliście elfów z toporami ( co za absurd wogle ...) to teraz będą wam stać na półce :lol2:
Yyy, wcale nie martwię się o White Lionów. Mam ich w sumie 30 w porywach do 40 na jeden większy, lub dwa mniejsze oddziały :wink:
Eltharion pisze: Mam nadzieje tylko ze Sm dostana taka zasadę jak mieli w 6 ed booku :roll:
Nie wiem, co Swordmasterzy posiadali w 6 edycji, bo gram od 8, ale uważam, że są świetni i mogliby ich jakoś ugrywalnić :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Już są świetni :roll:
Nie wiem dlaczego wolicie brać WL

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Nie wolę, bo to od rozpiski uzależnione jest. White Lioni są po prostu uniwersalni. Na niektóre cele Swordmasterzy musieli by szarżować, które White Lioni przyjmują na klatę dzięki Stubbornowi, a poza tym nie padają jak muchy od ostrzału. Jednakże ciągle ich lubię ;)

Obrazek

Obrazek

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

Eltharion pisze: No i kurcze ! Ślepy Eltharion musi wrócić reszta jest nie ważna :mrgreen:
Wiem co czujesz, w Karciance WH:I Eltharion, człowiek który zranił Malekitha, jest na gryfie... słabo:/ Chociaż FFG ma chyba swój świat bo Cyber Orka Golfroga? Też ożywili:)

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Dargor pisze:
Eltharion pisze: No i kurcze ! Ślepy Eltharion musi wrócić reszta jest nie ważna :mrgreen:
Wiem co czujesz, w Karciance WH:I Eltharion, człowiek który zranił Malekitha, jest na gryfie... słabo:/ Chociaż FFG ma chyba swój świat bo Cyber Orka Golfroga? Też ożywili:)
Auuu ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Dla sprostowania jedyna istota :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Malekith dał się zranić z łaski, zeby biedne gejoelfy miały o czym pisac ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Eltharion pisze:A tam tak sobie to tłumaczcie
Nakupowaliście elfów z toporami ( co za absurd wogle ...) to teraz będą wam stać na półce :lol2:
:mrgreen:
Jestem w 100% przekonany ,że to prawda - skończą na półce zaraz obok moich falglantów...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

potraktujcie to również jak hobby kolekcjonerskie. Mi jakoś nie jest smutno że teraz na półce stoją 4 RBT oraz 4 rydwany.
Jak teraz WL stracą, to zyskają za kolejne 4-5 lat.
Obrazek

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Żeby chociaż te rydwany i bolce wróciły na stół... też mam kompeciki i fajnie jakby można było nimi zagrać ;)
WLów mi tak nie szkoda, chociaż trochę kasy na nich poszło..

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Przecież nikt wam nie broni grać na nich. Ja sam bym chciał, aby ugrywalnili Swordmasterów, ale to nie oznacza, że ich na stół nie wystawiam :roll:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

z życzeń to ja mam dwa - jakiś nowy core (może być coś zwykłego, np. elfy z mieczami i tarczami) i w przedmiotach jakaś magiczna włócznia - to jakiś żart że HE czegoś takiego nie mają, trochę jakby krasnale nie miały runicznych toporów albo WE łuków...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

ODPOWIEDZ