DMP 2012 Wypożyczalnia
Re: DMP 2012 Wypożyczalnia
Potrzebuję 2 trebków/katapult. Odwdzięczę się w bronkach lub wódzie. Piszcie na priv.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Pilna sprawa wypadła! NIEAKTUALNE
Potrzebuję 1 sphinxa do TK! kontakt najlepiej na kom bo mało czasu jest 607171794, puśćcie smsa to oddzwonię! Bardzo proszę!
pozdrawiam
Furion
Potrzebuję 1 sphinxa do TK! kontakt najlepiej na kom bo mało czasu jest 607171794, puśćcie smsa to oddzwonię! Bardzo proszę!
pozdrawiam
Furion
Ostatnio zmieniony 10 sie 2012, o 09:16 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
Łotysz z mojego teamu na ETC potrzebuje na tę imprezę następujących figurek:
9 ogres ussual ogres
+ 2 mus, 2 flags,2 champs
+ 2 caster ogres, 1 bsb
so at all 18 ogres minis
Okazało się, że Rusek, który miał je pożyczać, zgubił walizkę z figurkami...
Pomóżcie ludzie!
(chodzi o ETC nie DMP!)
9 ogres ussual ogres
+ 2 mus, 2 flags,2 champs
+ 2 caster ogres, 1 bsb
so at all 18 ogres minis
Okazało się, że Rusek, który miał je pożyczać, zgubił walizkę z figurkami...
Pomóżcie ludzie!
(chodzi o ETC nie DMP!)

dobra panowie
co komu miałem spakować bo wiem o jakiś lizakach ale dokładniej już nie
pisać na pw do 18 to zdążę je spakować

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Fiszu ja mu herosów wezmę, ale ogrów zwykłych nie mam.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.