Lubelska Liga Warhammera - Sezon 2
Re: Lubelska Liga Warhammera - Sezon 2
Wyniki wpisałem. Wiesz Boju bo to taki termin jest że ciężko się zgrać. Ja też tragicznie stoję z czasem, a jeszcze mam do rozegrania ubiegłą ligę. Pociesza mnie tylko myśl że jak już się z Toczem spotkamy to 3 bitwy nam zajmą max 5 godzin i bez zbędnego pierdolenia załatwimy je za jednym zamachem.
xlakos pisze:xlakos vs Karol
1300 z Lordami
straciłem 1415
zyskałem 828
różnica 587
wynik 15:5
1600 z Lordami mój format
straciłem 1825
zyskałem 176
różnica 1649
wynik 20:0
gratuluje
ja natomiast MAĆKU UWAGA....źle policzyłem sztandary na koniec bitwy...policzyłem po 100 za każdy a powinienem na tą edycję po 25...zatem odejmij mi Maćku w małych punktach zdobytych 150. Wtedy różnica też spada o 150 punktów...a to daje wynik 19:1 a nie 20:0...
Czyli czytałeś "Wały i osie" Zbigniewa Dąbrowskiego.Bojek pisze: ja natomiast MAĆKU UWAGA....źle policzyłem sztandary na koniec bitwy...policzyłem po 100 za każdy a powinienem na tą edycję po 25...zatem odejmij mi Maćku w małych punktach zdobytych 150. Wtedy różnica też spada o 150 punktów...a to daje wynik 19:1 a nie 20:0...
i qrde przelalem krew elfow, ale swoich
1 bitwa-2400euro(moj format)
20:0 dla Tocza
krotki raport, bo nie ma co tu pisac
z klocka 36witchek z 1turze(zaczynal Tocz) zeszlo 30-wystrzelane...
reszty pisac nie bede bo szkoda czasu
2 bitwa- 1600 z lordami(format Tocza)
to tak szybko, ja zaczynalem
rzucam 1 czar, ifka
rzut na tabele mistcasta-4oczka, dalej to juz kazdy chyba sie domysla
takze po mojej 1 turze zostalem bez 4lvl suki i bez generala
poza tym Tocz rzucic z 14razy ifke z tej swojej ksiazki
takze z podkulonym ogonem wrocilem do domu malowac dalej swoje figsy
dzieki za gry
pzdr dla kazamatow
1 bitwa-2400euro(moj format)
krotki raport, bo nie ma co tu pisac
z klocka 36witchek z 1turze(zaczynal Tocz) zeszlo 30-wystrzelane...
reszty pisac nie bede bo szkoda czasu
2 bitwa- 1600 z lordami(format Tocza)
to tak szybko, ja zaczynalem
rzucam 1 czar, ifka
rzut na tabele mistcasta-4oczka, dalej to juz kazdy chyba sie domysla
takze po mojej 1 turze zostalem bez 4lvl suki i bez generala
poza tym Tocz rzucic z 14razy ifke z tej swojej ksiazki
takze z podkulonym ogonem wrocilem do domu malowac dalej swoje figsy
dzieki za gry
pzdr dla kazamatow
Tocz z książką to ciężka bestia do rozjechania. Po Tobie próbowały bestie przelać krew pedziów i ugrały 7-13
- Shakin' Dudi
- Masakrator
jak ktos ma ochote zagrac bitewke ze szczurami to zapraszam na priv.
Moge zagrac wieczorami u grodzia.
Od której ? Dzisiaj mógłbym zagraćShakin' Dudi pisze:jak ktos ma ochote zagrac bitewke ze szczurami to zapraszam na priv.
Bitwa Ligowa -
Wały i osie vs Snajper 0:2
Wały i osie vs Snajper 0:2
Czopek (Beastmen) vs Snajper (OK)
format mój 2200 pkt
progi 176 pkt
różnica ok.1360 (nie pamiętam dokładnie)
wynik 3:17
format Jacka 2800 pkt
progi 224
różnice (nie liczyliśmy)
wynik 0:20
Ogólnie w pierwszej grze straszna kostkologia po obu stronach. Faza magii praktycznie nie istniała, ja rzucałem strasznie dużo jedynek na AS w Mournfangach, a Czopkowi zabrakło cala do skutecznego wyszarżowania Lordem z klocka Bestigorów. Strzelam w wystawionego Lorda z Ironblastera i zamiast zdjąć generała Beastmenów, to zdejmujemy działo które wybucha i wbija kilka ran pobliskim Mournfangom. Lord w następnej turze wpada w kawalerie i mimo dodatkowych ataków za każdego wybronionego wound'a i AS na 1+ z przerzutem pada w turę. Najbardziej epicka była walka 3 Ogrów które wbiły się w plecy 74! Bestigorów i przeżyły 4 tury Ogólnie tyle bym nie ugrał, ale udało mi się w ostatnie turze spanikować klocek Bestigorów warty blisko 1000 pkt i mimo, że nie wypadły za stół to połowę punktów za nie dostałem.
Z drugiej gry jakoś dużo nie pamiętam. Była pizza, potem kolejna... Aaa i jeszcze 13 Mournfangów, które zapędziły kozy do rogu, moja 1 na test inicjatywy z pitki, triplet jedynek ma rzucenie czaru i słoneczko, które przeszło przez połowę oddziałów Beastmenów i zabiło chyba z 4 modele. Ogólnie gra bez skupienia ani mojego ani Jacka (dużo się działo w Kazamatach Nienawiści).
Dzięki za grę i sorki za Szeszeja
format mój 2200 pkt
progi 176 pkt
różnica ok.1360 (nie pamiętam dokładnie)
wynik 3:17
format Jacka 2800 pkt
progi 224
różnice (nie liczyliśmy)
wynik 0:20
Ogólnie w pierwszej grze straszna kostkologia po obu stronach. Faza magii praktycznie nie istniała, ja rzucałem strasznie dużo jedynek na AS w Mournfangach, a Czopkowi zabrakło cala do skutecznego wyszarżowania Lordem z klocka Bestigorów. Strzelam w wystawionego Lorda z Ironblastera i zamiast zdjąć generała Beastmenów, to zdejmujemy działo które wybucha i wbija kilka ran pobliskim Mournfangom. Lord w następnej turze wpada w kawalerie i mimo dodatkowych ataków za każdego wybronionego wound'a i AS na 1+ z przerzutem pada w turę. Najbardziej epicka była walka 3 Ogrów które wbiły się w plecy 74! Bestigorów i przeżyły 4 tury Ogólnie tyle bym nie ugrał, ale udało mi się w ostatnie turze spanikować klocek Bestigorów warty blisko 1000 pkt i mimo, że nie wypadły za stół to połowę punktów za nie dostałem.
Z drugiej gry jakoś dużo nie pamiętam. Była pizza, potem kolejna... Aaa i jeszcze 13 Mournfangów, które zapędziły kozy do rogu, moja 1 na test inicjatywy z pitki, triplet jedynek ma rzucenie czaru i słoneczko, które przeszło przez połowę oddziałów Beastmenów i zabiło chyba z 4 modele. Ogólnie gra bez skupienia ani mojego ani Jacka (dużo się działo w Kazamatach Nienawiści).
Dzięki za grę i sorki za Szeszeja
WarTab- stoły i treye do gier bitewnych !
Śledź nas na:
Facebooku http://www.facebook.com/pages/WarTab/425253054180833
Stoły http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 3#p1027803
Treye http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=37959
email: wartab.shop@gmail.com
Śledź nas na:
Facebooku http://www.facebook.com/pages/WarTab/425253054180833
Stoły http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 3#p1027803
Treye http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=37959
email: wartab.shop@gmail.com