Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
To nie moje źródło, a kompilacja wielu plotek zrobiona przez Harry'ego z Warseera, w żaden sposób nie roszczę sobie praw do jego pracy
W każdym razie jestem pewien, że duża część się nie spełni, ale wiele też tych plotek wzajemnie się pokrywa, również z tym co Ty przewidujesz (choć w Vilitcha wątpię - będzie raczej Horstmann jako bohater Tzeentcha). Z kolei co do MC to raczej modeli pod każde bóstwo nie będzie, jeśli w ogóle dadzą Nam aż taką różnorodność. Prywatnie byłbym szczęśliwy nawet z jednej opcji MC, byleby była warta brania (np na Juggerach, co jest chyba najbardziej prawdopodobne).
W każdym razie jestem pewien, że duża część się nie spełni, ale wiele też tych plotek wzajemnie się pokrywa, również z tym co Ty przewidujesz (choć w Vilitcha wątpię - będzie raczej Horstmann jako bohater Tzeentcha). Z kolei co do MC to raczej modeli pod każde bóstwo nie będzie, jeśli w ogóle dadzą Nam aż taką różnorodność. Prywatnie byłbym szczęśliwy nawet z jednej opcji MC, byleby była warta brania (np na Juggerach, co jest chyba najbardziej prawdopodobne).
- rudobrody79
- Falubaz
spoko, jedno jest pewne TRZEBA ZBIERAĆ KASĘNinos pisze:To nie moje źródło, a kompilacja wielu plotek zrobiona przez Harry'ego z Warseera, w żaden sposób nie roszczę sobie praw do jego pracy
- rudobrody79
- Falubaz
niestety wyszedł post pod postem....
wracając do tematu....
... już w Tamurkhanie istnieje możliwość wykupienia opcji dla knightów Nurgla, że zamiast rumaków będą jeździć na bestiach....
wracając do tematu....
... już w Tamurkhanie istnieje możliwość wykupienia opcji dla knightów Nurgla, że zamiast rumaków będą jeździć na bestiach....
Z dyskusji ns warseerze:
No knightci nurgle'a są. Co ciekawe ten upgrade dodaje im fear'a, więc zakładam, że zabierają go nowym knightom.
Trzymam kciuki za MC dla Nas.
Ma racjęactualy.. jugger knights are in the book now, if you look for them: 3 exalted champions of khorne on a jugger form a unit of juggernout knights (no rumor but the option is there,)
No knightci nurgle'a są. Co ciekawe ten upgrade dodaje im fear'a, więc zakładam, że zabierają go nowym knightom.
Trzymam kciuki za MC dla Nas.
konkrety będą jakiś miesiąc przed ich wydaniem,zawsze kiedy widzę nowość w tym temacie myślę ze już wiadomo
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
- Infernal Puppet
- Masakrator
Niekoniecznie. Nie pamietam teraz dokładnego zapisu, ale rotbeasty są też chyba opcją dla bohatera nurgla, a ten sam z siebie nie wzbudza strachu [ co jest cokolwiek durne - zwykły rycerz może, a lepszy przecież heros już nie ? ].
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jest szansa na woch w pazdzierniku csm wychodza w 2gim tyg wrzesnia a starter do 40k w podobno 1.... podobno do lutego 2013 maja zostac wydane WOCH, Dark Angels, Demons of Chaos, Chaos Demons (40k) a w miedzyczasie jeszcze jest hobbit tak wiec jesli on bedzie w grudniu a wszystko na to wskazuje to wtedy DA pojawia sie w listopadzie a WOCH w pazdzierniku
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Ja osobiście nie słyszałem nic o wydawaniu nowych demonów, zwłaszcza że właśnie wydali booklet z nowymi zasadami do niektórych jednostek. W najbliższym czasie z tego co ja wiem mają wyjść CSM, WOCH i DA
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Co nie znaczy, że nie jest to możliwe, biorąc pod uwagę casus VC.debelial pisze:Ja osobiście nie słyszałem nic o wydawaniu nowych demonów, zwłaszcza że właśnie wydali booklet z nowymi zasadami do niektórych jednostek. W najbliższym czasie z tego co ja wiem mają wyjść CSM, WOCH i DA
Tam też wyszły zasady do TG i Wraithów/Banshee solo.
A book ile...pół roku później?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- The WariaX
- Falubaz
Bez jaj, heh lizaków póki co niech zostawią w spokojuPrzemcio pisze:coś ma wyjść z dżungli czyżby Lizzie... gracze WE sie wsciekna
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
-
- Chuck Norris
Kiedyś coś takiego zrobili z Blood Angelsami, wydali w WD a zaraz później podręcznik, ze zmienionymi zasadami. czyt. trza było wydać kasę na nowe figurki dwa razyNinos pisze:"Zabawnie" by było gdyby faktycznie wyszedł nowy podręcznik Demonów, ale niezgodny z zasadami z WD - zmuszając ludzi do kupowania jeszcze innych modeli.
Ot, takie małe offtopowe przemyślenia.