No tak... ale taki bretonski warhorse do tego... trzeba bylo chociaz wziac od ...uj elfow, bo tak to straaasznie nieklimatycznie (chocby sam konski leb do tych szmat). O malowaniu nie bede sie wypowiadal, ale konwersje sama w sobie mozna bylo zrobic na tyle innych sposobow... sztandar tez... ehh w sensie sam wzor fajny, ale taki kwadratowy kawalek papieru... nie mowie by koniecznie samemu z GSu lepic, ale mozna chociaz bylo jakis bits fajny powiewajacy... nie ma klimatu Druchii za grosz...Noire pisze:Każdy może mieć jakieś odczucia. Mi się nie podobają cholernie dr bsb na cold one. Więc wolałem zrobić na dark steedzie z landrami:P
Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Re: Galeria Druchii
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- Jacek_Azael
- Masakrator
Nie pomyliłeś działów?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- ibniblis23
- Kontakt:
w sumie jest sliczny, wiec ladnie sie prezentuje w galerii
Wiesz skoro forum DE jako jedyne nie ma działu targowego to czemu nie galeria ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Bo dział do handlu jest gdzie indziej, po to zostal stworzony by go uzywać.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Jak pewnie widzisz - podforum sprzedam kupie jest o tyle niefunkcjonalne że jestm wuchta ofert z każdego systemu armii itd itp - o wiele wygodniejsze sa battle'owe fora armijne, z których kazde poza DE ma włąsny targ ; p
Ale to prózna dyskusja, nie ma to nie ma trzeba z tym żyć ; )
Ale to prózna dyskusja, nie ma to nie ma trzeba z tym żyć ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- ibniblis23
- Kontakt:
bo oczywiscie niemozliwym jest zrobienie skryptu ktory wrzucalby do jednego tematu wszystkie nowe posty z dzialu 'sprzedam' i 'kupie' ze slowem klucz w temacie DE do watku 'bazar' w podforum Dark Elves, prawda? ;p
- ibniblis23
- Kontakt:
No przeciez napisalem, ze to niemozliwe ;DDDDRasti pisze:Do dzieła kolego!
- ibniblis23
- Kontakt:
w ogole strasznie ciemne zdjecie :/
Night elf