mapy ścienne - Warszawa

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

mapy ścienne - Warszawa

Post autor: Havelock »

Witam, kojarzy ktoś może w Warszawie dobrze zaopatrzony sklep z takimi mapami? Wymiar szkolny albo trochę mniejszy?
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

wenanty
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wenanty »

A co na tych mapach? Reality (TM) czy Stary Świat (TM)? Jeśli to pierwsze, to samochodowe, fizyczne, polityczne? Jaka skala: wojskowe, turystyczne czy skala makro? Jakich obszarów? Jest w Wawie kilka dobrze zaopatrzonych księgarń/sklepów z mapami, ale w sklepie podróżniczym będą zupełnie inne niż w Polskim Przedsiębiorstwie Wydawnictw Kartograficznych.

Zasadniczo wujek Google wie o nich wszystkich wszystko, ale jak nie możesz znaleźć, to napisz konkretnie o jaką mapę ci chodzi i coś wymyślimy.

Awatar użytkownika
Beldrin
Pseudoklimaciarz

Post autor: Beldrin »

Hmmm... raczej Ci w tym nie pomogę ale za to pochwalę się swoją ;p
Obrazek
Jak nie można kupić to zawsze można samemu namalować, prawda ?

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Rzygam tęczą :shock: =D> =D>
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

konkretnie chodzi mi o geograficzną mapę Hiszpanii o wymiarach co najmniej metr na metr, generalnie czym większa tym lepiej
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Pierd...ol Hiszpanię. Mapa Śródziemia <3
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

wenanty
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: wenanty »

Havelock pisze:konkretnie chodzi mi o geograficzną mapę Hiszpanii o wymiarach co najmniej metr na metr, generalnie czym większa tym lepiej
Księgarnia Mapa (http://www.mapa.waw.pl) którą chciałem polecić chyba właśnie upada, sądząc z zablokowanej witryny. Możesz sprawdzić sieć Sklep Podróżnika (http://sp.com.pl, na pewno mają sklep w Warszawie na Grójeckiej), ale tam chyba takich największych ściennych map nie mieli, tylko takie mniejsze (i tańsze) na plastikowych rurkach. No i jeśli chodzi ci o prawdziwą, dużą ścienną mapę, to znaczy że liczysz się z równie prawdziwymi kosztami. To nie lepiej w takiej sytuacji kupić przez sieć i zapłacić za dostawę? 15 zł za kuriera, który w zębach Ci przyniesie paczkę do domu to nie tak dużo przy mapie za 200 czy 300 zł, tym bardziej że oszczędzasz własny czas.

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

liczę się z kosztami ale nie znalazłem sklepu internetowego z pasującą ofertą... a Podróżnika na pewno odwiedzę, dzięki :)

ODPOWIEDZ