O Boże!Skavenblight pisze:Kolejny się przeze mnie wykoleił![]()

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rozumiem, że sposób wypróbowałeś?Katylina pisze:Popłakując głośno mów "nie, nie z tą szmatą, on miał iść ze mną" wystarczająco głośno żeby inni słyszeli ale państwo młodzi nie. Do tego jak ksiądz zapyta czy są jakieś powody dla których młodzi nie mogą się pobrać mogłabyś przez łzy powiedzieć głośno "bo jest ze mną w ciąży". Wrażenia nie do opisania
Nie wiem, to Hak z Bomberem jedlimax pisze:a dobre te lody chociaz ]:->
Spoko. Ten "mam na sobie czarne stringi, a ty jakie nosisz?" jest ode mnie.Skavenblight pisze:
Mam taką prośbę do tych, co zamierzają ewentualnie SMSy do mnie pisać. Podpisujcie się proszę, kto jest kto, bo całą książkę tel. mam w pamięci telefonu, a nie na karcie, a kartę musiałam przełożyć do cegiełki przedpotopowej, bo do mojej komórki padła mi ładowarka...
Spoko. Nie mogę znaleźć moich osiemnastkowych stringów z pentagramemKatylina pisze:Spoko. Ten "mam na sobie czarne stringi, a ty jakie nosisz?" jest ode mnie.Skavenblight pisze:
Mam taką prośbę do tych, co zamierzają ewentualnie SMSy do mnie pisać. Podpisujcie się proszę, kto jest kto, bo całą książkę tel. mam w pamięci telefonu, a nie na karcie, a kartę musiałam przełożyć do cegiełki przedpotopowej, bo do mojej komórki padła mi ładowarka...
Stary, stary, po 18 to już tylko zmarszczki, renta, kłopoty z prostatą i dyskryminacja w służbie zdrowiaKatylina pisze:Jeszcze nie stary, mam kryzys wagi mocnoponadśredniej, nie wieku średniego![]()
Ani ja Was. Sztab kryzysowy, znaczy ludzi z kryzysami, musi się trzymać razemKatylina pisze:No to nie ma bata, trzeba się w Paradoxie umówić na piwko. Samej Cię nie zostawimy w potrzebie