Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
Re: Silesian Un-Limited Tournament 2012!!! 29-30.09.12
Nawet mi się nie ważcie!
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
jeżeli tak będzie wyglądała punktacja za hobby jak podał Lidder - jest ok. Wystarczająco dużo miejsc można podskoczyć, mając ładna armię.
Generalnie oznacza to mniej więcej tyle, że będę!
Generalnie oznacza to mniej więcej tyle, że będę!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Generalnie przypomnijcie sobie, ile genialnych rozpisek miało rozwalić system w dwóch poprzednich edycjach (między innymi Twoje DE na 5 monsterach, Dymitr ). I co z tego wyszło
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- RedScorpion
- Falubaz
Ja bym dał nawet więcej za hobbystykę, tak z 15 pkt
nikt wtedy jeszcze nie kumał tej gry. Przypomnę Ci, że ktoś mi wowczas zasędziował zdanie brejka i overruna jednocześnie (chyba tak to bylo)Jankiel pisze:Generalnie przypomnijcie sobie, ile genialnych rozpisek miało rozwalić system w dwóch poprzednich edycjach (między innymi Twoje DE na 5 monsterach, Dymitr ). I co z tego wyszło
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
standardowa ocena do bólu, ciekawe co wygmeracie z testem
Dymitr znowu wpisałes to co sam bym wpisał, bleh. musze widac w nocy włazić na BP żeby Cie nie dublowac
Dymitr znowu wpisałes to co sam bym wpisał, bleh. musze widac w nocy włazić na BP żeby Cie nie dublowac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Hmmm...
A może coś z Comp scorem skoro takie pkt są i ma być uwolnienie od ojro plus nacisk na hobbystykę...?
Może wtedy pojawią się jakieś dawno zapomniane unity i bohaterowie...?
A może coś z Comp scorem skoro takie pkt są i ma być uwolnienie od ojro plus nacisk na hobbystykę...?
Może wtedy pojawią się jakieś dawno zapomniane unity i bohaterowie...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
Beda jakies scenariusze? Zwlaszcza chodzi mi tutaj o B&G?
B&G jak najbardziej mile widziane.Jankiel pisze:Tak. Na 99% jedno B&G
Do tego 1 lub 2 meeting engagement
Reszta battleline
meeting engagement działa mocno na niekorzyść defensom. Jeżeli już miałby być, to tylko raz i najlepiej do pary z battle for the pass, które z kolei działa na niekorzyść ofensom.
Ewentualnie dawn attack, który może popsuć kombinacje wszystkim.
Będą też magiczne tereny?
Dawn attack to czysta losówka, natomiast meeting + pass byłoby ciekawe
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
ja porponuje 5x BnG:) Uwielbiam grac ten scenariusz - im go więcej tym lepiej. Jak się szybko kończy bitwa to jest wiecej czasu na impreze. a w Kozłowie jest mega mejsce na imprezy