Kupię/sprzedam/zamienię
Życie potrafi zaskoczyć. Przypadkiem dowiedziałem się, że można już kupować za złotówki z Mail Ordera. Powyżej 250zł dają przesyłkę free. Trzeba wybrać kraj pochodzenia Polska i ceny przeskoczą na nasze.
Co najlepsze, ceny samego mordheima są takie jak przed laty . Pamiętam że sisterki kupowałem za 110zł z Cytadeli w chyba 2003r, a teraz kosztują 115 z kolei warhammerowr centigory wtedy kosztowały 95zł, teraz 175zł. Ten mordheimowy centuś, który kiedyś był rarytasem, teraz jest dostępny w porównywalnej cenie co zwykły centek.
Co najlepsze, ceny samego mordheima są takie jak przed laty . Pamiętam że sisterki kupowałem za 110zł z Cytadeli w chyba 2003r, a teraz kosztują 115 z kolei warhammerowr centigory wtedy kosztowały 95zł, teraz 175zł. Ten mordheimowy centuś, który kiedyś był rarytasem, teraz jest dostępny w porównywalnej cenie co zwykły centek.
Na ebayu?
Mam 2 oryginalne, http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=35025
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
-
- Mudżahedin
Witam szukam modeli do Possessed
Intersuja mnie wszystkie modele poza modelami possessedów i beastów do tej bandy
w 1 kolejności Alternatywny Magister i mutas
info Priv
Intersuja mnie wszystkie modele poza modelami possessedów i beastów do tej bandy
w 1 kolejności Alternatywny Magister i mutas
info Priv
Po małych porządkach mam parę rzeczy na zbyciu:
Mag/nekromanta/warlock z UT:
- 14 zł
Głowy z Maxmini:
-15 zł
Krasnoludzkie baryłki:
- 10 zł/szt. edit: krasnal z kusza na ramieniu wstępnie zarezerwowany
Ghoule wpuszczone w wykończone, brukowane podstawki:
- 11 zł/szt.
Plastikowe figurki z questa + magowie Imperium + arabusy z foundry:
- 7 zł/szt.
Do wszystkich modeli oczywiście dorzucam podstawki . Przewiduje także ew. barter na równie stare modele.
Kto pierwszy ten lepszy!
Mag/nekromanta/warlock z UT:
- 14 zł
Głowy z Maxmini:
-15 zł
Krasnoludzkie baryłki:
- 10 zł/szt. edit: krasnal z kusza na ramieniu wstępnie zarezerwowany
Ghoule wpuszczone w wykończone, brukowane podstawki:
- 11 zł/szt.
Plastikowe figurki z questa + magowie Imperium + arabusy z foundry:
- 7 zł/szt.
Do wszystkich modeli oczywiście dorzucam podstawki . Przewiduje także ew. barter na równie stare modele.
Kto pierwszy ten lepszy!
Witam.
Robię porzadki w swoich szpargałach. Na pierwszy ogień idzie kompletna banda Witch Hunters do Mordheima. Część modeli oryginalnych Mordheimowych, bohater z HERO QUEST, stary Witch Hunter do Imperium, zobaczcie sami.
Oferty na PW.
Robię porzadki w swoich szpargałach. Na pierwszy ogień idzie kompletna banda Witch Hunters do Mordheima. Część modeli oryginalnych Mordheimowych, bohater z HERO QUEST, stary Witch Hunter do Imperium, zobaczcie sami.
Oferty na PW.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Kupię szamana z bandy mordheimu do bestii
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Mam do sprzedania siostry sigmara. 7 orginalnych modeli:
2xSiostra przełożona
1xSiostra z dwoma młotami
1xWieszczka
3xRóżne modele sióstr sigmara.
Do tego pudełko do chronopi "Synowie kronosa: dziewice miecza" jako stronnicy.
Sprzedaje całość za 200zł.
Sam szukam ładnego trolla. Najlepiej byłoby jakby był to river troll.
2xSiostra przełożona
1xSiostra z dwoma młotami
1xWieszczka
3xRóżne modele sióstr sigmara.
Do tego pudełko do chronopi "Synowie kronosa: dziewice miecza" jako stronnicy.
Sprzedaje całość za 200zł.
Sam szukam ładnego trolla. Najlepiej byłoby jakby był to river troll.