Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: Robert.P »

Blasted Standard i nighci tzeentcha to masz warda na 4 przed strzelaniem na turnieju mi to pomogło
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

Aseoks
Chuck Norris

Post autor: Aseoks »

Takie szybkie (nie)banalne pytanie :D w jakiej opcji najlepiej wystawiać wojowników chaosu, pytam, ponieważ nie wiem jak sklejać. :)

z góry dziękuję :)

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

preferuje halabardy i tarcze, szmate w zaleznosci od ich roli ale zazwyczaj magiczna sie znajdzie. muzyk. mark slaanesh/khorne. widzialem jednak jak gra sie ahw shield tzeentch. podobna skutecznosc.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Ninos
Wałkarz

Post autor: Ninos »

Tarcze są dla bab. Same halabardy!

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Tja, a zapinanie pasów jest dla mięczaków. Bez tarczy Warrior charczy.
Obrazek

Aseoks
Chuck Norris

czyli teoretycznie jak skleję hw + sh to w rozpisce mogę dać halabarde i tarcze a i tak mogę nimi grać

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

I IMO koniecznie Rapotorous Standard. Goście ustoją wszystko. Sytuacja z ostatniej bitwy- warriorzy khorna dostali na bok minotaury. Straszliwy oklep, przegrałem o milion. Ale dzięki raptorousowi ustałem, potem cudem się zreformowałem i pogoniłem minotaury w pizdu. Takie sytuację mogę wymieniać bez końca,bez tego sztandaru nie gram już :D
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Aseoks
Chuck Norris

ja jeszcze wcale nie gram kupiłem sobie 3 warriorów :D podręcznik dopiero nowy kupię :D

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Popieram kolegę Szczura, Rapturus niezmiernie pomaga ustać brejka.
Obrazek

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Raptus jest dobrą alternatywą lubię jeszczę blasted standard na upartego zawsze 2-4 wywardujesz w fazie strzelania :) Mam pytanie takie chaośnickie czy jest osobnik który jedzie w sobote na silesiana do kozłowa i jest chętny pożyczyć mi helke dyskowca 2x5 fasta i 5 chosenów?Bardzo zależy mi na tym turnieju ale niestety budżet na figurki mam ograniczony :lol2:
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

Obrazek

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

takie pytanie musisz powielić w wątku o tym turnieju
jakby było bliżej bym pożyczył i się chętnie wybrał, jednak z Mazur za daleko :(

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Mam pytanie odnośnie Marka Khorne'a. Otóz frenzy tracę w momencie, kiedy przegram CC, tak? Jak zdam brejka po przegranym CC to też tracę? Takie noobowskie pytanie, ale mam wątpliwości.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

tak, tracisz po przegranym combacie, nieważne czy ustałeś na stubbornie/steadfascie itp.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kedo pisze:Raptus jest dobrą alternatywą lubię jeszczę blasted standard na upartego zawsze 2-4 wywardujesz w fazie strzelania :) Mam pytanie takie chaośnickie czy jest osobnik który jedzie w sobote na silesiana do kozłowa i jest chętny pożyczyć mi helke dyskowca 2x5 fasta i 5 chosenów?Bardzo zależy mi na tym turnieju ale niestety budżet na figurki mam ograniczony :lol2:
To Twoje "w sobotę" zabrzmiało jakbyś chciał tam jechać w tym tygodniu:)

Co stawiasz za ten zestaw?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Dmtrij pisze:To Twoje "w sobotę" zabrzmiało jakbyś chciał tam jechać w tym tygodniu:)
Bo to jest w tym tygodniu...
... tylko kolega zapomniał dopisać "pre". ;)

W sobotę gramy w Kozłowie pre-silesiana (na marginesie - impreza łączona z turniejem 40k), sa miejsca, zapraszam. :) Regulamin na Hlosie, mogę pmką podesłać linka. :)

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp :D )

Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Kedo pisze:Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp :D )
Na turniejach jest taka tradycja że za pożyczenie figsów stawia się jakieś % :wink:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Na turniejach jest taka tradycja że za pożyczenie figsów stawia się jakieś %
Zawartośc % wzrasta proporcjonalnie do ilości pożyczonych figsów. =D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

1 figs = 1 % :wink: , mus zacząć produkcję siwuchy we własnym zakresie, taniej wyjdzie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

Kedo pisze:Nie wiem co niby mam dać za pożyczkę,pożyczam 1 raz i raczej w klubie fixy pożyczamy sobie za darmo(Tylko Dark Angel jest taki skorumpowany i każe sobie płacić za wstęp :D )
my pożyczamy sobie za darmo,żeby zachęcić nowych graczy do wejścia w świat battla.
dzięki temu ilość graczy rośnie na Północnych Rubieżach.

ODPOWIEDZ