EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Jedy Knight pisze:
No to już kra sorry winnetou.
Tak to bywa, jak się wymyśla własne zasady na najważniejszym meczu w trakcie mistrzostw Europy, panie sędzio. Potem można najwyżej powiedzieć graczom "sorry winnetou" albo wyzwać ich od oszustów i powergamerów.

A na Jankielu trzeba wyegzekwować prawo pierwszej nocy, które tradycyjnie przysługuje Fluffiemu :twisted:

Awatar użytkownika
szafa
Niszczyciel Ligi
Kontakt:

Post autor: szafa »

Gobos pisze:sytuacja sie powtarza - na tegorocznym MB Furiona potraktowano w dokladnie ten sam sposob.
i czemu wlasnie Furionowi nie pozwolono reprezentowac swojego klubu? moze dlatego, ze jest w Strefie, ktorej RS stara sie dogryzc przy kazdej okazji?
Pijesz do Mastera Blastera i dogryzaniu Strefie przez Rogatych?
Jak wtedy wygladala sprawa "swietnej alternatywy" w Poznaniu?

Prawda jak zwykle lezy posrodku.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Gobos pisze:na tegorocznym MB Furiona potraktowano w dokladnie ten sam sposob.
Z tego co pamietam Furion sam nie chcial... moze sie was wstydzi? zreszta mnie to nie interesuje, to wasze sprawy.
Gobos pisze:i czemu wlasnie Furionowi nie pozwolono reprezentowac swojego klubu?
Kto mu nie pozwolil?
Gobos pisze: moze dlatego, ze jest w Strefie, ktorej RS stara sie dogryzc przy kazdej okazji?
ehehe Tak ten plan był knuty od wielu lat, nie osmieszaj się :)

A co do dogryzania, to akurat jako Mega Organizator Świetnych 10 osobowych Turniejow Alternatywch dla Mastera Blastera.. to ci nie wyszło to "dogryzienie" :)

Furion w zgloszneiu mailowym nie podal z jakiego jest klubu. Z tego co piszecie zglosil sie z tym po turnieju, ale ani nie zauwazylem postow w tym temacie bo dziennie pojawia sie duzo postow, na gg napisal w poniedzalek a moj komp stal na hali jezeli z kims gadal to napewno nie ze mna :)

BTW. nastepnym razem piszcie takie posty na priv, albo w odpowiendm temacie (np. Masakrator), nie zasmiecajcie tematu Euro.

aaa plik z wynikami zostal wygenerowany na miejscu z exel i nie chce mi sie go mianc, jak bede robil ladniejsza wersje na strone to dopisze.

EOT
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

lol, jaka nienawisc ^^

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Yudokuno pisze:
thurion pisze:
Jankiel pisze:Niech Twój stary ssie.
uwazaj sobie bo sam za 2 tyg possiesz :twisted:
ostatnia okazja, bo za trzy tygodnie bierzemy ślub :twisted:
gratuluje :!: :!: :D

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

jestesmy spokojni i kulturalni. jestesmy cierpliwi. ale jak nie przestaniemy byc ignorowani, to sie skonczy.
Przyjedziecie z maczetami i siekierami :D ?
Więcej juz nie przyjedziecie do Gorzowa :) ?
Napisz skarge na LL :lol2:
Beka na maxa

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

niedopuscic za kare wynikow masakratora do ligi! :D

ps. moglibyscie wyslac powoli ;p

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Szmajson pisze: aaa plik z wynikami zostal wygenerowany na miejscu z exel i nie chce mi sie go mianc, jak bede robil ladniejsza wersje na strone to dopisze.

EOT
no i swietnie. nie mozna bylo od razu?
EOT.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, o 09:54 przez Gobos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

EOT to bedzie jak sie temat skończy .
Czyli jednak bedziecie na nastepnym turnieju w Gorzowie :) ?

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Barbarossa pisze:
Tak to bywa, jak się wymyśla własne zasady na najważniejszym meczu w trakcie mistrzostw Europy, panie sędzio. Potem można najwyżej powiedzieć graczom "sorry winnetou" albo wyzwać ich od oszustów i powergamerów.

A na Jankielu trzeba wyegzekwować prawo pierwszej nocy, które tradycyjnie przysługuje Fluffiemu :twisted:

Nie, no, panie graczu…
Czy ja was wyzywam od oszustów i powergamerów?
No skądże.
Jako miłośnik Rycerzy w Lśniącej Zbroi na Białych Koniach oraz Fantasy chodzę i opowiadam jak to Polska drużyna i jej gracze grali fair. Jak to walkowera od Ruskich nie chcieli.
Bo nie chcieli.
(Między nami mówiąc – cieszyli się, że Śpiąca Żabcia punkty zdobędzie remisem, a że Pijany Pafcio się na maskę w końcu napatoczył – to bonus.)
Jakim to dżentelmenem i dobrym sędzią jest Barbarossa.
Bo jest.
Jak to Thurion się mnie o przegięcia dopytywał PRZED turniejem.
Bo pytał.
Jak to Drużyna Polska bez słowa przyjmowała wszystkie moje decyzje.
Bo przyjmowali bez słowa.
(Bluzgi po meczu to przecież nie słowa, sam se mogę w odpowiedzi pokrzyczeć. To relaksuje.)
Jak to mój Nowy Rycerz w Lśniącej Zbroi Paszek grał fair.
Bo grał.
Chcecie mieć sędziów którzy wam bandyckie sztuczki upichcone w laboratorium będą wpuszczać?
Jest takich wielu.
A i turniejów na takie popisy dostatek.
Poland belongs to you.
Na ETC też chyba tylko Queek by zasędziował tak jak ja.
Kiedyś, jako miłośnik Fantasy myślałem, że i Barbarossa ma na tyle klasy.
Jak widzę, można to spokojnie między bajki włożyć.
To tak żebyście nie myśleli, że po forach zagranicznych chodzę się skarżyć i was oczerniam by swoją osobę wywyższyć, o co mnie nie raz już oskarżaliście.
Ale złóżmy to na karb „nieporozumień lingwistycznych”.
Żebyście zaś nie myśleli, że mieliście do czynienia z rzewnym imbecylem, co nie wiedział o co biega i jak idiota sobie mamrotał „Once a chaet, always a cheat” - fragment z zamkniętego forum kapitanów;

Jedy Knight pisze:
Did you notice the last sentence of my Stone Heart post?
Don’t you think I don’t know who was the backbottom who reverted to his trusted old ways?
I can visualize the deft movements of his hands as he pushes the hills from the deployment zone, as if I was looking at him.
Clever little git.
OK, I learned about it well after the tournament, I can’t prove it. But I know.

Chwała Bohaterom!

P.S.
W życiu nie zgodzę się na ius primae noctis dla Fluffiego.
Góra na 4+.

EOT i pa, pa.

Edti@Barb below...
Barbarossa pisze:...I proszę cię, nie oskarżaj ludzi na podstawie pogłosek - plotkowanie na forum o czymś, czego nawet nie widziałeś, (ani na co nie masz zdjęcia, wyostrzonego uprzednio przez Szamana) jest moralnie niezwykle wątpliwe. Nie podoba mi się, że w ten sposób dogryzasz zespołowi, który w tym roku był megafajny i zagrał fair - ale oczywiście "wiesz lepiej". Jak zwykle, Katonie.

Ale o co chodzi? :shock:
Ja tylko podałem przykład, że wiem więcej niż mogę powiedzieć publicznie. :P
Porażająca :P to wiedza……. ROTFL…..
Natomiast nie ona nic wspólnego z drużyną Polską, branie tego do siebie, to jak w tym starym dowcipie o braniu przez „żabcię” wszystkiego do siebie… :P :P

Reszta, to dysputy filozoficzno – religijne, o tym co możliwe, co nie, o tym czy istnieje „The Eye That Sees All”, i czy jeśli istnieje, nie jest przypadkiem okiem Saurona.

Final, final EOT.

Hail to you Champions!
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, o 07:26 przez Jedy Knight, łącznie zmieniany 1 raz.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

JJ, tak jak napisałem na WFB - dla mnie EOT w sprawie czołgu. I proszę cię, nie oskarżaj ludzi na podstawie pogłosek - plotkowanie na forum o czymś, czego nawet nie widziałeś, (ani na co nie masz zdjęcia, wyostrzonego uprzednio przez Szamana) jest moralnie niezwykle wątpliwe. Nie podoba mi się, że w ten sposób dogryzasz zespołowi, który w tym roku był megafajny i zagrał fair - ale oczywiście "wiesz lepiej". Jak zwykle, Katonie.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

...? o so chodzi?

z czolgiem bylo minelo... trudno sie mowi... po prostu gosciu za szubko przesowal swoje modele... ale trudno tego raczej sie nie oduczy... wpadka zdazy sie kazdemu sedziemu teraz juz po frytach... trudno!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

bigpasiak pisze:...? o so chodzi?

z czolgiem bylo minelo... trudno sie mowi... ... wpadka zdazy sie kazdemu sedziemu teraz juz po frytach... trudno!

Nie wiem o co chodzi Zbyszkowi z tym Polskim Teamem.
Ja tylko napisałem, że nie jestem idiotą i jak Kaczyński "dużo wiem" :wink:

W sprawie ST vs Wood - w tej chwili przewagę uzyskuje opinia, że nawet na jedną rundę nie powinien był być unieruchomiony.
Za rok - lepiej sie upewnić u sędziego jak sprawy stoją w każdej kwestii, a nie tylko tak wątpliwej. Bo można się nieźle przejechać.
Jaki sie konsensus w tej sprawie wyklaruje - nie wiem.

Kolejny raz gratuluję Ci postawy "Fair-Play" w arcyważnej partii z Duńczykiem.
Byłem dumny, że Polacy tak potrafią grać.

Hail to you Champion!

EOT. :roll:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Dlaczego w co drugim poście widzę EOT? :P
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ponieważ każdy chciałby mieć ostatnie słowo ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

wlasnie...

EOT :D
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

kiedy beda jeszcze jakies fotki filmiki itp :D ? updacik stronki z nasza teamowa fotografyją itp :D chory jstem i mi sie nudzi to co szkodzi powiecic dziure w brzuchu ;)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

chciałem, z dość sporym opóźnieniem, oficjalnie podziekowac jedynej osobie ktora zdecydowala sie choc czesciowo wesprzec Polska reprezentacje w WFB...
wielkie dzieki dla Tomasha i jego sklepu: http://bitspudlo.com/, pomimo ze nie musial, zdecydowal sie wplacic nam czesc pieniedzy za koszulki... juz dawno po imprezie, rispekt !!

pzdr

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Dopiero wróciłem z wakacji znad morza.. Euro oglądałem.. w komórce. U Ezekiela (wielkie dzięki jeszcze raz za fachową relację) przed wyjazdem "zamówiłem" smsy po bitwach z euro. Emocje przeżywałem niesamowite. Gratuluję vice-mistorzstwa Europy i dziękuję za wspaniałe emocje. :)

Pozdrawiam.

PS. Gratuluje też przyszłego ślubu. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

pewnie nikt tego nie czyta... ale:
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=33701

widac ze bedzie raczej we wloszech.. czy w zwiazku z tym ktos podejmie sie jakiejs organizacji wczesniejszej? nie ukrywam ze maj, top 3 + miesiac na wybor teamu, czyli sklad jest w czerwcu.. czyli de facto 1,5 miecha na organizacje wyjazdu itp, a wiadomo ze bilety lotnicze lepiej kupic wczesniej... nie zebym sie czul jakos w reprezentacji na przyszly rok, bron cie panie b. ale po prostu wiem jak to w tym roku wygladalo i byloby IMO ciezko to zorganizowac w przypadku wyjazdu za granice w tak krotkim czasie, zreszta jesli bedzie we wloszech to wiele osob bedzie pewnie chciala sobie to polaczyc z wakacjami czyli z jakims ok tygodniowym pobytem.. a z drugiej strony podejrzewam ze to bedzie koszt minimalnie 1000zl, skoro w tym roku sie osoby wykruszyly z powodu braku czasu/ kasy to w przyszlym wykrusza sie tymbardziej..

nie wiem za bardzo o czym tu dyskutowac.. bo szczerze mowaic nie mam pomyslow jak ew organizacje podrasowac, mozna by kupic 8 biletow lotniczych wczesniej, ale jak napisalem niektorzy moga chciec jechac na dluzej, niektorzy moga chciec wziasc swoje panny wiec nie widze jakiegos optymalnego wyjscia..

by sie chyba przydal jakis komitet organizacyjny taki o jakim zawsze pisalem, poszukanie sponsorow reprezentacji itp.. bo jesli wszsytko bedzie jak bylo, czyli kazdy sam siebie i to na blizej nieokreslonych warunkach to reprezentacja moze sie okazac wielka klapą... wszyscy maja druzyny juz prawie wybrane a u nas ten system ligowo topowy troche uniemozliowia jakies wczesniejsze dywagacje.. do tegj pory bylo w Gorzowie wiec wszsytko fajnie, ale jak zaczna byc te ETC za granica to dotychczasowy system reprezentacjo organizacyjny IMO okaze sie niewystarczajacy...

jak napisalem nie mam konkretnego pomyslu na nic, chcialem napisac zeby sie potem nie okazalo ze PL zbudzilo sie z nogą w nocniku :wink:

pzdr !!

ODPOWIEDZ