8 edycja
Moderator: Ziemko
Re: 8 edycja
Skoro jest jeszcze dużo czasu to można dużo postrzelać, i zobaczyć kto trafi :]
Mogli by dać z dużych bestii Thunderlizarda, ale nie wiem jaką to musiało by mieć podstawkę i zasady... xD
Był raz fanowski model na Golden demonie, wielkość porażająca
(http://www.games-workshop.com/gws/conte ... =17700020a) AWESOME !!!
Albo mniejsza rzecz, ale równie fajna mogła by być figurka Coatla (str 16 w booku),
nie było by to za duże, ale można by temu wymyślić fajne zasady itp
Mogli by dać z dużych bestii Thunderlizarda, ale nie wiem jaką to musiało by mieć podstawkę i zasady... xD
Był raz fanowski model na Golden demonie, wielkość porażająca
(http://www.games-workshop.com/gws/conte ... =17700020a) AWESOME !!!
Albo mniejsza rzecz, ale równie fajna mogła by być figurka Coatla (str 16 w booku),
nie było by to za duże, ale można by temu wymyślić fajne zasady itp
http://www.warseer.com/forums/showthrea ... en-Rumours
Zapowiada się zajebiście.
Dawać mi Carnosaury! Im więcej tym lepiej
Jeśli to się potwierdzi to będzie świetnie, bo armia będzie mogła się od-skinkować, będzie czysty napór Jurasic Parku
Zapowiada się zajebiście.
Dawać mi Carnosaury! Im więcej tym lepiej
Jeśli to się potwierdzi to będzie świetnie, bo armia będzie mogła się od-skinkować, będzie czysty napór Jurasic Parku
Ostatnio zmieniony 23 sie 2012, o 14:52 przez Mishu, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jednak boję się, że skopią nam armię, więc mój entuzjazm jest umiarkowany Jak widzę, co robi GW z nowymi bookami, to mnie w c**ju strzyka : hardkorowe ghoule (aka ghule na sterydach) i mini-Varghulfy dla VC, Laserowa Dzida i patatajające planetarium dla Imperium, generalnie każdy nowy book, dla mnie, jako wielbiciela 6 edycji, jest loterią : spierd0lą booka, czy nie.
Byle nie zepsuli fluffu, to nawet wydatek na nowe modele przełknę.
Byle nie zepsuli fluffu, to nawet wydatek na nowe modele przełknę.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Hybrydzioch
- Wałkarz
Plotki ciekawe. Zobaczymy co GW wymyśli. Coatl by się bardzo przydał ale raczej będzie pod któregoś ze skinków, a nie pod bohaterów saurii (przynajmniej wg. obecnego fluffu). Ciekawe czy będzie miał jakieś zionięcie z poison czy no armor save, może jakieś duszenie w cc. Beast dla priestów - o tym mogli pomyśleć już wcześniej - mi podobałaby się możliwość wzięcia go na palanquin tak jak tetto'eko i do odziału kohorty można by wsadzić. No i nowa zasada telepatii może być ciekawa. Zamiast MC na pisklakach carnich wolałbym jakieś inne MC. Arcanodona lubiłem - też mógłby wrócić. Czy wrócą skinki na cold one/horned one Slann z loremastem z bazy - hmm może jakiś czar specjalnie dla niego na zamianę byłby lepszy, np. runification of cities. Co mi się w ogóle nie podoba to powrót spawningów. Wolę tak jak jest obecnie.
Ciekawe jaki przedmioty zostawią
Ja obstawiam:
Stegadon Helm
Dagger of Sotek
Jaguar Standard
a wy jak myślicie
Ciekawe jaki przedmioty zostawią
Ja obstawiam:
Stegadon Helm
Dagger of Sotek
Jaguar Standard
a wy jak myślicie
Cupped Hands, Burning Blade, Plaque of Protection, Dragonfly of Quicksilver. Sun Standard of Chotec, Pirhana blade, blade of Realites, Te przedmioty sa od 6 i niektóre od 5tej edycji. Fakt że miały inne działanie, np Cupped Hands dawały Warda 5+ dla całego oddziału, a Ostrze rzeczywistości nie pozwalało na Ward SV, ale to są myślę sztandarowe przedmioty.
Swoją drogą, w 6 Ed booku (Jastif popraw mnie jeśli się mylę) Mieliśmy całkiem sporo czarów tylko dla Slannów (ze 3) więc jest może szansa na własną domenę? Jak myślicie?
Swoją drogą, w 6 Ed booku (Jastif popraw mnie jeśli się mylę) Mieliśmy całkiem sporo czarów tylko dla Slannów (ze 3) więc jest może szansa na własną domenę? Jak myślicie?
Nom, dla slanna mogły by coś być, albo chociaż czar coś ala Drain magic, lub nawet nowy lore
Jeśli bedzie mount dla dkink priesta, to watpie zeby ktos go kupowal, po co magowi mount?
Fajna by byla kawaleria na malych carnosaurach i zeby do tego oddzialu mogl wchodzic bohater na duzym carnosaurze, ale raczej plonne nadzieje :]
Co robił, i jakie zasady mial Arcanodont? cos ala EOTG?
Jeśli bedzie mount dla dkink priesta, to watpie zeby ktos go kupowal, po co magowi mount?
Fajna by byla kawaleria na malych carnosaurach i zeby do tego oddzialu mogl wchodzic bohater na duzym carnosaurze, ale raczej plonne nadzieje :]
Co robił, i jakie zasady mial Arcanodont? cos ala EOTG?
Aktualne są ok. Te z 5 i 6 ed byłby turbo za mocneDargor pisze:Ciekawe czy odważą się na Powrót Salamandry z 5 ed ]:->
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych