Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Dobrze zagraliście
jak Goglem.
dzwon działa tak samo.
dzwon działa tak samo.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Siemka wiem że te pytanie było zadawane już milion razy ale ostatnio wczoraj jak graliśmy z kumplem nękała mnie wątpliwość czy obstawa dzwonka dostaje od niego WARD save? Czy tylko MR? Sorki za takie nobowskie pytania ale juz mnie to zaczyna denerwować że podczas gry nie jestem pewny paru rzeczy i mogę nieświadomie wałkować.
Armia: SKAVENI
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem
Mam pytanko dotyczące furmanki.
Chodzi mi tu o morowe błogosławieństwo.
O to w tym chodzi że każdy plagus w jednostce tak jakby ma te swoje kadzidło i model przeciwnika w kontakcie z podstawką plagusa musi zdać test tafnesa? Czy tu chodzi o to że plagusy w kontakcie z podstawką pieca muszą zdać test tafnesa.Ale oni nie mają tego kadzidła.Sorki za takie nobowskie pytania.
Chodzi mi tu o morowe błogosławieństwo.
O to w tym chodzi że każdy plagus w jednostce tak jakby ma te swoje kadzidło i model przeciwnika w kontakcie z podstawką plagusa musi zdać test tafnesa? Czy tu chodzi o to że plagusy w kontakcie z podstawką pieca muszą zdać test tafnesa.Ale oni nie mają tego kadzidła.Sorki za takie nobowskie pytania.
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem
nie jest napisane " skalmu moze uzyc tylko własciciel-dzielenie tak cenna substancją nie leży w naturze skavenów"(sorka nie mam angielskiego booka.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, o 20:24 przez Janus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Nie wiem czy dobrze myślę to nie jest zbytnio realne ale ok.Przed chwilką to wymyśliłem...
Skalm działa tak że może użyć go tylko jego właściciel np. Grey Seer i bell są jednym modelen czyli że można nim uleczyć bella i sera?
Skalm działa tak że może użyć go tylko jego właściciel np. Grey Seer i bell są jednym modelen czyli że można nim uleczyć bella i sera?
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Na dzwon skalm nie działa.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jeżeli tak to już nie mogę się doczekać.Szczury na wiewiórkach.
zapomniałeś napisać, że podstawka jest rydwanowa, statystyki lepsze od demigryfów a figsy zrobione z nowej wersji finecasta, który po wyjęciu z hermetycznego opakowania pod wpływem tlenu sam pokrywa się kolorami na poziomie TT+-Qc- pisze:Czy najnowszy WhitDwarf przyneisie nam nowy unit?
http://www.mirliton.it/images/catalog/UT007.jpg