GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
z tego co sie orientuje to ogólnie rzecz biorąc jutro jest wolne od pracy, może byśmy pykneli jakąś planszówkę dla odmiany w większej ilości, np Descent. FLuffy, co Ty na to? No i jak reszta? Pasuje tak aby było ze 3-4 osoby minimum. (Panter i ja pewnie chętni )
czyli już ekipka jest, w najgorszym razie zagramy w trójkę
o której Wam pasuje?
Bo mi powiedzmy od 12 i w górę. Albo u mnie na Wawrzyńca, albo u mego brata na Topolowej jesli nie wrócił z Poznania, albo jak ktoś ma opcję to u niego.
Dobrze by było jakby się ktośik jeszcze znalazł
Fluffi, rozumiem, żeś dręczyciel, moze poszukasz jakiegoś scenariusza na necie, chyba, że wolisz te ksiązkowe, jeszcze kilka zostało.
więc o której Wam pasuje wpaść"? I chyba jest nas trójeczeka z tego co widze.
Co do starcrafta to nie chce mi się nadto wysilać mózgu dziś, lepiej leść z mieczem przez lochy i mordować hordy potworów
Co do starcrafta to nie chce mi się nadto wysilać mózgu dziś, lepiej leść z mieczem przez lochy i mordować hordy potworów
w porządku, pytanie czy Fluf też tak może bo trzeba się zsynchronizować
Nadchodzący tydzień - któryś dzień - poza poniedziałkiem i piątkiem - kto chętny zmierzyć się z ogrami na 2800?
Od 16.30 Vanaheim.
Od 16.30 Vanaheim.
Wisła Kraków.
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
szukam kogoś chetnego na gre na 3500 pkt
prosze pisać na priv
prosze pisać na priv
- Romendakil
- Mudżahedin
Jeśli są jakieś normalne bitwy zamiast "euro-podjazdu" czy "dużych 2800" to można na mnie liczyć. PW poszła.
Leoh pisze:Fluffy:
a do ktorej vanhaim jest czynny ?
ja bym mogl zagrac ale chyba wolalbym przyjechac do Ciebie (u mnie remont)
DO OSTATNIEGO KLIENTA- zwykle do 21 - musicie tylko Bartka ładnie poprosić i dać mu coś do jedzenia:)