Umówmy się, że mogę teraz i na następną teżRasti pisze:To jak? Mam to uznać, za nagrodę w tej edycji?
Kefas - zostawisz swoje fanty na następną edycję?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Umówmy się, że mogę teraz i na następną teżRasti pisze:To jak? Mam to uznać, za nagrodę w tej edycji?
Kefas - zostawisz swoje fanty na następną edycję?
+1Myth pisze:Ciekawie się zapowiada. Sam się zmotywuję do pomalowania czegoś wreszcie na konkurs, marchewka marchewką, ale trzeba pchnąć do przodu armię, a nie poprzestawać na przygotowaniu jej do mastera
Ciśnij, ciśnij!Daw pisze:+1Myth pisze:Ciekawie się zapowiada. Sam się zmotywuję do pomalowania czegoś wreszcie na konkurs, marchewka marchewką, ale trzeba pchnąć do przodu armię, a nie poprzestawać na przygotowaniu jej do mastera
Ja to od czasu pomalowania gwardii kompletnie siadłem i tri-colour do mastera na ogół wystarczaTrzeba wreszcie się ruszyć z malunkami tym bardziej, że już od pół roku jest nowy book i nowe figsy posklejane, a końca malowania nie widać...
Za chwilę C'tan weźmie udział i sam wręczy sobie nagrodę.wenanty pisze:Mam nadzieję, że formuła "open" z wymogiem "figurki do własnej armii" dopuszcza modele przeznaczone do gier nie-WFB (bo w WFB nie gram). Chętnie porobię sztuczny tłum, żeby zwycięzca mógł się potem puszyć, że "spośród tysiąca modeli..."
Niko pisze:kurdę znowu nie dałem rady
Swoją drogą to trochę ciekawy jest ten ostateczny terminPrace zgłaszamy do końca 31 września, do godziny 23.59.
Mi by się przydał scratchbuild Star Dragona, oczywiście bardzo przyzwoityKefas pisze:OK łajdaki skoro zdecydowaliście jednomyślnie, że mój skromny dodatek do nagrody
jedną figurkę bohatera pieszo lub na jakimś małym mouncie.
albo
unit filler
albo
mały unit do 10 pieszych albo 5 kawaleryjskich modeli z fcg
albo
jeszcze może coś innego w granicach przyzwoitości![]()
huhThe WariaX pisze:Niko pisze:kurdę znowu nie dałem radySwoją drogą to trochę ciekawy jest ten ostateczny terminPrace zgłaszamy do końca 31 września, do godziny 23.59.
Chętnie przekonwertuję albo zbuduję co się komu podoba w granicach przyzwoitościKlafuti pisze:Mi by się przydał scratchbuild Star Dragona, oczywiście bardzo przyzwoityKefas pisze:OK łajdaki skoro zdecydowaliście jednomyślnie, że mój skromny dodatek do nagrody
jedną figurkę bohatera pieszo lub na jakimś małym mouncie.
albo
unit filler
albo
mały unit do 10 pieszych albo 5 kawaleryjskich modeli z fcg
albo
jeszcze może coś innego w granicach przyzwoitości![]()
.
Może wreszcie się postaram i dokończę mój oddział SE, w końcu tylko tarcze zostały do zrobienia.