Jako że EMP na 2800 jest słabe to wszyscy wiedzą i ciężko coś przegiętego zrobić.
Moja kmina na turniej:
1 Battle Wizard Lord of the Light Order @ 288.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Light; Warhorse
Dispel Scroll [25.0]
Obsidian Lodestone [45.0]
1 Battle Wizard of the Light Order @ 92.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Light; Warhorse
Scroll of Shielding [15.0]
1 Captain of the Empire @ 155.0 Pts
Barding; Great Weapon; Full Plate Armor; Shield; Battle Standard; Warhorse
Dragonhelm [10.0]
Talisman of Endurance [30.0]
1 Captain of the Empire @ 161.0 Pts
Full Plate Armor; Imperial Pegasus
Enchanted Shield [5.0]
Sword of Might [20.0]
Dawnstone [25.0]
1 Warrior Priest of Sigmar @ 135.0 Pts
Barding; Prayers of Sigmar; Heavy Armour; Shield; Warhorse
Crown of Command [35.0]
Helm of the Ratslayer [15.0]
2x1 Master Engineer @ 65.0 Pts
2x10 Archers @ 70.0 Pts
Normal Bow
2x5 Knightly Orders @ 2x120.0 Pts
Barding; Lance; Full Plate Armor; Shield; Musician; Warhorse
11 Knights of the Inner Circle @ 326.0 Pts
Barding; Lance; Full Plate Armor; Shield; Standard; Musician; Warhorse; Czempion
Standard of Discipline [15.0]
2x1 Great Cannon @ 120.0 Pts
6 Demigryph Knights @ 403.0 Pts
Barding; Lance; Full Plate Armor; Shield; Standard; Musician; Demigryph
Steel Standard [35.0]
1 Steam Tank @ 250.0 Pts
2x1 Hellblaster @ 2x120.0 Pts
Jedyne co moge zmienić wywalam hellblastera inżyniera i działo i wchodzi drugi TANK i po snajperze na czołgistach
EMP 2800
EMP 2800
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2012, o 14:23 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
IMHO, stylu wóź albo przewóz. Imperium ma sporo możliwości, a knight bus jest akurat najsłabszą z nich.
faktycznie hellblastery to są.PiotrB pisze:ty masz hellblastera czy helstorma?
No nie am innej możliwości albo przeciwnik bedzie szedł albo nie i będzie minimalnie wygram
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Są słabe armie i EMp do nich należykangur022 pisze:Szymon pisze:Jako że EMP na 2800 jest słabe to wszyscy wiedzą i ciężko coś przegiętego zrobić.
Nie ma słabych armii na te punkty, są tylko słabo zrobione rozpiski
Zobaczymy pogram tym i bede wrzucał raporty
tak - dostep do wszystki lore, masa taniej piechoty (do grania na shadow) albo taniej pancernej kawalerii (do grania na czym innym) pancerne kury 5 dział mega tani kowboje - masz racje plewa straszna O_o wex Ty se zagraj WE albo BRE na te punkty a nie gadaj że masz słabą armię ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"