Mnie się troll nie podoba -za to Dark Elfka mi się podoba ! Śliczny brzuszek! Denis będzie musiał wziąć bodygardów z ZKF na Sielesiana Irek ! zapisz się na siłownie
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Ten priest na dywanie o wiele lepiej wygląda w realu, niż na zdjęciu (Denis natchnął mnie, może sam sobie takiego zrobię, bo zacna konwersja). A Dreadfleet fajnie wygląda.
zbyt mocne przejścia na wdziankach szczurów, widać granice warstw farby, a z kolei skóra wygląda na niewycieniowaną. Poza tym całkiem fajny metal, choć brakuje mi ostatnich jakiś połysków gdzie się rdza/brud przetarły
Dreadfleet prezentuje się naprawdę fajnie może oprócz tej skały z "czarnym zamkiem" jakoś braku'je mi tu koloru chociaż dachówek albo jakiegoś cieniowania krawędzi mocniejszego. Natomiast Stormvermini wyglądają strasznie na odpieprz" robionych, nie wiem widzę jest potencjał w malarzu a tu coś albo za szybko albo za mało kasy ktoś dał na malowanie bo chyba na zdjęcia nie ma co zwalać.
Tyle ode mnie. Pozdrawiam
No Cosma monki wyglądają na nieco bardziej dopieszczone niz te sztromy ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Na żywo wyglądaja lepiej a miały miec taką ciemna skóre i ona serio jest cieniowana mimo że nie widać
Miałem mega problem zeby doswietlic zdjęcie ;/ Nie potrafiłem dobrze go zrobic moja wina... Obiecuje poprawę w cykaniu zdjęć bo na zywo te Stormy wygladaja spoczko
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Kolejny Up
Tym razem jedna z mnóstwa figurek które pomalowałem dla Szczurka (zdjeca całej armii zrobie jak juz skończe całosć malować bo narazie tych figurek nie mam przy sobie )
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
ej przesadzasz, minęły zaledwie 4h, niektórzy dopiero co do kompa siadają. Z resztą w mojej galerii też jakoś się ludzie strasznie nie udzielają. Poza tym ten model całkiem elegancko Ci wyszedł, choć jak dla mnie za duża jest ostatnia warstwa zielonego na skórze wierzchowca- ostatnie machnięcia powinny podkreślać kształty, tego mi zabrakło. Poza tym spoko, może na zdobyczną twarz jakiś wash? I na jeźdźca w sumie też bym dał