Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
gdybym ja mógł swojego Ulryka tak pomalować... ehh
duże brzydkie coś, uwielbiam te starterowe figsy które się trzymają bez kleju... (może nie koniecznie ten chopek ale reszta tak 

Kurde C'tan jak ty to robisz to dopiero co wyszlo a ty juz taki model pocisnales 

- The WariaX
- Falubaz
Ja pjerdziele, masakra jakaś
Będziesz malował wszystkie figsy z tego starteru?

Będziesz malował wszystkie figsy z tego starteru?

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
niezłe tępo
a pisałeś że malowanie trwa
a pisałeś że malowanie trwa

https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Wiadomo - malowanie C'tana gniecie ^^ Ale hmm... nie czuje w nim Chaosu.
@Morog - tempo
@Morog - tempo
podpis był nieregulaminowy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coraz bardziej podejrzewam, że c'tan to nie człowiek, tylko jakieś skrzyżowanie m...na (nie posądzać o rasizm) i ośmiornicy - nikt nie wie, co to jest, ale na pewno zajebiście zbiera bawełnę ... i maluje figsy^Karpiu^ pisze:Kurde C'tan jak ty to robisz to dopiero co wyszlo a ty juz taki model pocisnales

W języku starożytnych Sumerów C'tan znaczy mniej więcej "Ponadludzka Siła z Obcej Planety Wysłana na Ziemię w Celu Urywania Ludziom Dupska Za Pomocą Swoich Pomazideł". Mega, fajowa kolorystyka, niby Black Legion, ale czuć w tym trochę Cryxu z Warmachiny. Krew świetna, runy na pancerzu super, skóra mega. A poświata na ryju tego typa wymiata. Nie ma się do czego dopieprzyć, na Ebayu zejdzie jak świeże bułeczki rano w Awiteksie pod dowolną krakowską uczelnią.
Skaven: W/D/L 2/0/1
No, wyrobiłeś się, chłopie.
Land Raider wciąż lekko dżinsowy, ale mniej, niż kiedyś inne pojazdy
Krytyka podobna, jak przy poprzednim Rhino. OSL od lamp lepszy za to.
No i widzę, że się za nowe pudło limitowane do czterdziechy wziąłeś
Szybko, ale należało się tego spodziewać. Super są niektóre modele, ten wielki brzydal do nich należy.
Malowanie bardzo trafione, ciemne i ponure. Lubię. Bardzo lubię. Może więcej uwagi poświęciłbym metalikom i lepiej rdzawe washe położył i to chyba tyle. Z mocnych punktów, to na pewno runy, łeb, no i rogi. Rogi są wspaniałe. No i te narośla na plecach wokół kominów są niezłe, dobrze zaznaczyłeś tam naciągniętą jakby skórę tymi kreseczkami. Takie smaczki cieszą oko, pamiętaj o tym.
Ze słabszych momentów - no metaliki miejscami, może trochę kręgosłup z tyłu, taki jakiś nie wiem - mało kościany? Nie wiem, jak to nazwać, ale nieważne. Na podstawce zamiast trawka nasypałbym trochę kości i czaszek, bo tematyka i malowanie modelu aż się o to proszą!
No i te wielkie pady też mogłyby coś dostać, może żyły, może spękania, nie wiem... A może byłoby za dużo - też nie wiem 
Krew na łapie dobra, mogłaby ściekać i się ciągnąć (ale to już w moim przypadku obsesja na punkcie krwi i flaków). No i widzę tam chyba srebrną plamkę (to chyba nie odprysk, bo modele są wszystkie z plastiku, aye?), więc spójrz tam przy okazji na jeden z pazurków
Piękna robota!
Post Słavolum
W ogóle mam wrażenie, że ten model to jakaś mutacja i wariacja Demon Prince'a z Dreadnoughtem i Obliteratorem. Lubię pomarudzić na nowości GW, bo strasznie jestem wybredny i ich nowi rzeźbiarze nie zawsze do mnie trafiają, ale tym razem to limitowane pudło mnie w większości pozytywnie zaskoczyło. Zwłaszcza modele do Chaosu, z DA to mi się ten Company Master z piórami podoba. Świetną pozę ma.
Land Raider wciąż lekko dżinsowy, ale mniej, niż kiedyś inne pojazdy

No i widzę, że się za nowe pudło limitowane do czterdziechy wziąłeś

Malowanie bardzo trafione, ciemne i ponure. Lubię. Bardzo lubię. Może więcej uwagi poświęciłbym metalikom i lepiej rdzawe washe położył i to chyba tyle. Z mocnych punktów, to na pewno runy, łeb, no i rogi. Rogi są wspaniałe. No i te narośla na plecach wokół kominów są niezłe, dobrze zaznaczyłeś tam naciągniętą jakby skórę tymi kreseczkami. Takie smaczki cieszą oko, pamiętaj o tym.
Ze słabszych momentów - no metaliki miejscami, może trochę kręgosłup z tyłu, taki jakiś nie wiem - mało kościany? Nie wiem, jak to nazwać, ale nieważne. Na podstawce zamiast trawka nasypałbym trochę kości i czaszek, bo tematyka i malowanie modelu aż się o to proszą!

Krew na łapie dobra, mogłaby ściekać i się ciągnąć (ale to już w moim przypadku obsesja na punkcie krwi i flaków). No i widzę tam chyba srebrną plamkę (to chyba nie odprysk, bo modele są wszystkie z plastiku, aye?), więc spójrz tam przy okazji na jeden z pazurków

Piękna robota!
Post Słavolum
W ogóle mam wrażenie, że ten model to jakaś mutacja i wariacja Demon Prince'a z Dreadnoughtem i Obliteratorem. Lubię pomarudzić na nowości GW, bo strasznie jestem wybredny i ich nowi rzeźbiarze nie zawsze do mnie trafiają, ale tym razem to limitowane pudło mnie w większości pozytywnie zaskoczyło. Zwłaszcza modele do Chaosu, z DA to mi się ten Company Master z piórami podoba. Świetną pozę ma.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
true that.No i widzę tam chyba srebrną plamkę (to chyba nie odprysk, bo modele są wszystkie z plastiku, aye?), więc spójrz tam przy okazji na jeden z pazurków

mam nadzieję że wyraźnie zaznaczyłem

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ale i tak mieć swoje własne Img w galerii C'tana - bezcenneMorsereg pisze:@Sławol i kubencjusz
to pewnie jeszcze WiP jest